Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Trinchieri gyrė E.Sumnerį ir „Žalgirio“ jaunimą bei apgailestavo dėl R.Šmito

Sekmadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ įsirašė dar vieną darbinę pergalę vietiniame fronte, LKL mače 97:77 pranokdamas Pasvalio „Pieno žvaigždes“. Lietuvos čempionų strategas Andrea Trinchieri gyrė savo vyrus už pirmąją mačo pusę ir turėjo priekaištų žaidimui po pertraukos.
Andrea Trinchieri
Andrea Trinchieri / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Pirmi du kėliniai buvo geri, tačiau po pertraukos turėjome prastą 6 minučių atkarpą. Vėliau grįžome į savo žaidimą ir iškovojome pergalę. Geriausias dalykas, kad jaunieji Butka, Vokietaitis, Montvila kartu sudėjus sužaidė 43 minutes. Jie darė klaidų, bet mums labai padeda. Ypač šiuo metu, kai esame pavargę, turime traumuotų žaidėjų. Jaunimas mums padėjo ir todėl esu labai laimingas“, – po mačo kalbėjo A.Trinchieri.

Rezultatyviausias LKL rungtynes sužaidė 21 tašką pelnęs Edmondas Sumneris.

A.Trinchieri išreiškė viltį, kad tai nebus vienadienis blykstelėjimas.

„Vis dar tikiu, kad jis iki galo neranda būdų, kaip būti naudingu klampiose rungtynėse, kaip su „Bayern“ ar „Olympiakos“. Ten gauna daug kontakto ir jam kyla problemų. Jis protingas, šviesus vyrukas, kurį malonu turėti šalia, bet jam reikia prisitaikyti prie europietiško krepšinio. Jeigu esi pakankamai greitas, turi rasti, kaip tai išnaudoti mažesnėje aikštėje. Skirtumas tarp Europos ir NBA yra aikštės dydis bei gynybiniai niuansai. Manau, kad šios rungtynės jam gali padėti įsivažiuoti“, – vylėsi strategas.

VIDEO: Trenerių komentarai

Strategas taip pat patikino, kad artimiausiose Eurolygos rungtynėse ir dvikovoje su „Šiauliais“ tikrai nežais traumą patyręs Rolandas Šmitas.

„Jis pasisuko čiurną ir reikia daugiau laiko“, – kalbėjo italas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas