Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

A.Trinchieri gyrė komandos energiją: „Noriu, kad taip agresyviai žaistume Eurolygoje“

Andrea Trinchieri po pergalės prieš Mažeikių klubą džiaugėsi ir auklėtinių žaidimų, ir energija, tačiau reiškė nerimą dėl dviejų traumas patyrusių žaidėjų.

Lietuvos krepšinio lygos (Betsafe-LKL) rungtynėse Kauno „Žalgiris“ 103:75 (20:14, 29:17, 31:24, 23:20) nugalėjo Mažeikių „M Basket-Delamode“ komandą.

„Norėjome sužaisti tokias rungtynes, kokias ir sužaidėme. Pirmajame kėlinyje dar nesupratome, kaip norime žaisti, bet kiti kėliniai buvo puikūs. Vienintelis blogas dalykas, kad du žaidėjai patyrė traumas – Dovydas Giedraitis ir Brady Manekas. Lauksime žinių dėl jų būklės. Bet šiaip rungtynės buvo solidžios“, – kalbėjo italas.

„28 rezultatyvūs perdavimai rodo, kad kamuolys judėjo gerai. Ant popieriaus gali atrodyti, kad tai buvo lengvos rungtynės, bet žaidėme po sunkios kovos Belgrade, todėl turėjome atrasti savo ritmą bei žaisti teisingai. Tai padarėme, ir, taip, esu labai patenkintas, kaip judėjo kamuolys“, – pridūrė treneris.

Paklaustas, ar liko patenkintas komandos energija, A.Trinchieri sakė norįs, kad tokį agresyvumą auklėtiniai demonstruotų Eurolygos rungtynėse.

20 taškų pelnęs Lukas Lekavičius visų laikų rezultatyviausių „Žalgirio“ krepšininkų sąraše pakilo į šeštąją vietą. Su 2452 LKL lygoje pelnytais taškais jis aplenkė 2446 taškus savo sąskaitoje turintį Tanoką Beardą.

A.Trinchieri pagyrė savo įžaidėją.

„Lukas yra „Žalgirio“ vaikis, ir jį matau žaidžiantį tik su šiais marškinėliais – žaliais arba baltais. Tai jo antra oda. Jis žaidžia agresyviai ir daro daug dalykų, bet aš jo noriu prašyti dar daugiau, nes aikštėje jis nieko nebijo. Jo žaidimas visuomet didesnis nei jo ūgis“, – kalbėjo „Žalgirio“ treneris.

VIDEO: A. Trinchieri: „L. Lekavičius yra „Žalgirio“ vaikis“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas