Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 09 07

Ant savęs pykęs Marius Grigonis pyko ir ant teisėjų: „Visi matė, teisėjas nematė“

Antroji Jono Valančiūno bauda skriejo pro šalį ir prancūzai numušė ant lanko šokinėjusį kamuolį. Lankas sujudėjo ir Lietuvos rinktinės suolas iškart pašoko signalizuodamas, kad tai buvo taisyklių pažeidimas ir turėjo būti įskaitytas dvitaškis. Jis būtų išvedęs lietuvius į priekį paskutinei atakai, o gavosi atvirkščiai – prancūzai išlaikė vieno taško persvarą. „Pats matei. Negalima taip. Visi matė, teisėjai nematė“, – po pralaimėjimo prancūzams sakė M.Grigonis.
Marius Grigonis
Marius Grigonis / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

M.Grigoniui tai buvo sunkus vakaras ir jis prasidėjo labai slogiai.

Mačo pradžioje puolimo aklavietėje atsidūręs Marius Grigonis šveitė metimą tiksint paskutinėms atakos laiko sekundėms. Dainius Adomaitis siuto ant žalgiriečio. Netrukus po minutės pertraukėlė snaiperio nebebuvo aikštėje.

Grįžęs į aikštę rezultatyviausias Lietuvos rinktinės žaidėjas įgavo pagreitį ir rinko dviženklį taškų skaičių, bet jie sunkiai krito į susitraukusį prancūzų krepšį.

M.Grigonis su komandos draugais dažnai blaškėsi ieškodami išėjimo iš Didžiosios kinų sienos. Kartais kamuolys tiesiog sprūdo iš rankų.

Ne dėl M.Grigonio kaltės lietuviai pralaimėjo prancūzams ir baigs pasirodymą pasaulio čempionate po antrojo etapo. Bet lietuvis labai savikritiškai priėmė nesėkmę.

„Dėl komandos negaliu nieko sakyti. Parodo tokios rungtynės, kaip yra iš tikrųjų. Žiauriai skaudu ir liūdna. Nori visada geriau, galvoji, kad gali geriau, bet ateina Batumas ir net negali pasivaryti kamuolio.

Labai sunku tai priimti, bet reikia viso sezono metu tobulėti, visą vasarą, kad būtum labiau pasirengęs tokioms rungtynėms“, – kalbėjo M.Grigonis.

Paklaustas, ko gale pritrūko persvarai išlaikyti ir laimėti, M.Grigonis teigė: „Gale sprendžiasi pora metimų, pora švilpukų ir viskas. Visose rungtynėse, nesvarbu kur, visada tas pats.“

VIDEO: Dainius Adomaitis pratrūko: keikėsi ir pliekė FIBA
VIDEO: J.Valančiūnas: treneris pasakė teisybę
VIDEO: Įsiutęs D.Adomaitis per spaudos konferenciją daužė stalą ir keikėsi

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito