Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 15

Ant „Wolves“ slenksčio – pernykščių sidabrinių „Lietkabelio“ pergalių kalvis

15min šaltiniai skelbia, jog pagrindinis kandidatas pakeisti sunkią traumą patyrusį Alytaus „Wolves“ vidurio puolėją Ericą Bucknerį yra buvęs Panevėžio „Lietkabelio“ vienas lyderių Džordže Gagičius. Serbo likimas Čačako „Borac“ klube spręsis jau šį vakarą.

Dar savaitės viduryje 15min šaltiniai skelbė, jog Alytaus „Wolves“ klubas žada sudrebinti galingu pirkiniu į po Erico Bucknerio traumos atsilaisvinusią vidurio puolėjo poziciją, tačiau galiausiai Kęstučio Kemzūros treniruojama ekipa atsigręžė į buvusį Panevėžio „Lietkabelio“ galiūną iš Serbijos.

Kaip praneša 15min šaltiniai, 32-ejų metų Džordže Gagičius arti susitarimo su „vilkais“ buvo dar praėjusį gruodį, kai svilo jo karjeros etapas Prancūzijoje, bet tuomet Rimas Kurtinaitis pasirinko Ericą Bucknerį.

Tuomet Bluos ADA komandą Dž.Gagičius iškeitė į Serbijos klubą Čačko „Borac“.

15min šaltinių duomenimis, jei šį vakarą paskutiniame Adrijos lygos ture „Borac“ nusileis Podgoricos „Budučnost“ ekipai ir liks paskutinėje turnyro vietoje, Dž.Gagičius taps „Wolves“ žaidėju.

Žaidėjų „Betsafe-LKL“ čempionate registracijos pabaiga – balandžio 22-ąją dieną.

Adrijos lygoje Dž.Gagičius per 19 minučių fiksuoja 10,2 pelnyto taško, 3,4 atkovoto kamuolio, 3 rezultatyvių perdavimų ir 11,9 naudingumo balo statistiką.

Serbas 2020-ųjų gruodį atvyko į Nenado Čanako diriguojamą „Lietkabelį“ ir bordo spalvos marškinėlius vilkėjo iki 2022-ųjų vasaros. Praėjusiame sezone Dž.Gagičius tapo Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) ir Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) vicečempionu.

VIDEO: PIKENROLAS: kertinė Lietuvos klubų savaitė Europoje bei peštynės Lietuvoje ir NBA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas