Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

Arvydas Sabonis įtikino: olimpinės atrankos kovas galės stebėti daugiau žiūrovų

Olimpinę krepšinio atranką Kauno „Žalgirio“ arenoje stebėti su galimybių pasu galės daugiau žmonių – Vyriausybė trečiadienį leido užpildyti 75 proc. šios arenos.

15min jau rašė, kad praėjusį penktadienį Lietuvos krepšinio federacijos prezidentas Arvydas Sabonis ir generalinis sekretorius Mindaugas Špokas buvo susitikę su šalies premjere Ingrida Šimonyte.

LKF vadovai pasiūlė pabandyti augantį žiūrovų skaičių nuo 3 iki 7 tūkst. per trejas kontrolines rungtynes Kaune birželio mėnesį, o olimpiniame atrankos turnyre leisti sirgaliams su apsauginėmis kaukėmis (išskyrus vaikus iki 6 metų) užpildyti tris ketvirtadalius arenos.

Sporto renginių metu Kauno „Žalgirio“ arena talpina per 15 tūkst. žiūrovų, tad turnyro metu rungtynes galės stebėti per 11 tūkst. žiūrovų.

Sirgalių įleidimas su galimybių pasu pirmą kartą buvo išbandytas pirmadienį per LKL rungtynes Kaune ir praėjo sklandžiai.

Olimpinės atrankos turnyras Kauno „Žalgirio“ arenoje vyks birželio 29 – liepos 4 dienomis, jame varžysis Lietuvos, Angolos, Lenkijos, Pietų Korėjos, Slovėnijos ir Venesuelos komandos.

Suprasti akimirksniu

  • Lietuvos krepšinio federacija pranešė, kad iki šiol sirgalių įsigyti bilietai į rungtynes nebegalioja, juos jie galės grąžinti iki birželio 10 dienos. Sirgaliai, kurie bilietus pirko kasose, turėtų kreiptis el. paštu: info@bilietai.lt ir atsiųsti užpildytą pinigų grąžinimo formą. Prašymą rasite čia: https://www.bilietai.lt/file/id/43766 Bilietus įsigijusiems internetu pinigai bus grąžinti į tą pačią sąskaitą iš kurios buvo atliktas mokėjimas.

Olimpinės atrankos turnyrai taip pat vyks Serbijoje, Kanadoje ir Kroatijoje, dėl keturių kelialapių iš viso varžysis 24 komandos.

Šiuo metu į Tokijo olimpinių žaidynių vyrų krepšinio turnyrą kelialapius yra iškovojusios 8 rinktinės – šeimininkė Japonija, JAV, Argentina, Ispanija, Prancūzija, Australija, Nigerija ir Iranas.

Tokijo olimpinės žaidynės vyks liepos 23 – rugpjūčio 8 dienomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas