Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Atsiprašymu nekvepia: „Žalgiris“ pateikė savo versiją po A.Trinchieri išpuolio prieš žurnalistą

Dar vieną Lietuvos krepšinio derbį prapylęs ir savitvardą akivaizdžiai praradęs Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Andrea Trinchieri patiria vis didesnį visuomenės spaudimą.

Po sekmadienį Vilniuje įvykusio LKL mačo ir pralaimėjimo Vilniaus „Rytui“ italas labai nepagarbiai bendravo su žiniasklaidos atstovais.

Į krepsinis.net žurnalisto Tautvydo Kubiliaus pastabą, jog žalgiriečiai pastaruoju metu oponentams iš Vilniaus pralaimi kur kas dažniau nei įprastai, A.Trinchieri sureagavo karštligiškai.

„Ar šiandien buvo finalas? Kodėl suplakate du dalykus į vieną? Nes jūs norite sukurti kažką ypatingo. Esate vargšas ir turite vargingą gyvenimą. Aš pralaimėjau rungtynes, prisiimu atsakomybę. Patikėkite, mes atsitiesime“, – pyko strategas.

VIDEO: A. Trinchieri: „Smailagičius žaidžia blogai, jam reikia vytis komandą“

Pirmadienį dėl šio incidento A.Trinchieri buvo susitikęs su „Žalgirio“ klubo vadovais.

Po susitikimo klubas pateikė savą incidento versiją ir A.Trinchieri interpretaciją. Tiesa, apie atsiprašymą – nė žodžio.

„Klubas, atsižvelgdamas į vakarykštėje spaudos konferencijoje vykusią diskusiją, kalbėjosi su treneriu ir išsamiai aptarė šią situaciją. Treneris neturėjo minty nieko įžeidžiančio, o kalbėjo apie konkrečiai šių rungtynių skaitymą/vertinimą, žvelgiant į rungtynes/situaciją iš vienos pusės, turint omeny, kad tai pirmos sezono tarpusavio rungtynės, kas buvo ir išreikšta kitais sakiniais. Jis pridėjo, kad Tautvydo asmeniškai nepažįsta, ir neturi teisės šnekėti apie kitų žmonių socialinį ar materialinį statusą. Kalbant apie „poor“, turėta galvoje „poor evaluation of situation“, o ne kitokias šio žodžio prasmes“, – situaciją paaiškino klubo atstovas spaudai Almantas Kiveris.

Priminsime, jog praėjusį sezoną A.Trinchieri vadovaujamas „Žalgiris“ sensacingai pralaimėjo LKL finalo seriją tam pačiam Vilniaus „Rytui“.

A.Trinchieri vilniečių ekipos strategui Giedriui Žibėnui pralaimi tarpusavio akistatą 1-4.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas