Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
01 25

Beldžiasi į Eurolygos duris: „Žalgiriui“ – Ą.Tubelio ir D.Sirvydžio pareiškimai

Trejus metus Amerikoje krepšinį žaidę ir tobulėję talentingieji lietuviai Deividas Sirvydis ir Ąžuolas Tubelis sugrįžo į tėvynę ir šį sezoną sproginėja Lietuvos klubuose, į save atkreipdami vis didesnį ne tik sirgalių ir ekspertų, bet didžiųjų Senojo žemyno klubų dėmesį. Visiems įdomus klausimas – ar bręsta šių vilniečių persikėlimas į pagrindinį šalies flagmaną Kauno „Žalgirį“?

„Jei būčiau Kauno „Žalgirio“ vietoje, aš siečiau savo ateitį su Deividu Sirvydžiu ir Ąžuolu Tubeliu, kurie šį sezoną įrodinėja savo vertę“, – 15min laidoje PIKENROLAS nedvejodamas sakė Linas Kleiza.

Sekmadienio pavakarę Aukštaitijos sostinėje atsakomosiose Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) ketvirtfinalio rungtynėse susitiko vietos Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ ir Klaipėdos „Neptūnas“, o sirgaliai turėjo galimybę dar kartą įsitikinti įspūdingais šį sezoną vieną po kito koncertus krepšinio aikštelėse rengiančiais 23-ejų metų Deivido Sirvydžio ir 21-erių metų Ąžuolo Tubelio talento pliūpsniais.

Pirmoji susitikimo pusė priklausė uostamiestyje šį sezoną rungtyniaujančiam Ąžuolui, kuris galingais dėjimais ne kartą patikrino „Kalnapilio“ arenos lanko stiprumą ir dar iki ilgosios pertraukos savo sąskaitoje turėjo 16 taškų ir 7 atkovotus kamuolius.

Po ilgosios pertraukos dominavimo estafetę perėmė Panevėžio ekipos žvaigždė D.Sirvydis, vien per antrąją susitikimo dalį surinkęs 18 iš savo 20 taškų.

„Tai – jauni, talentingi ir alkani žaidėjai. Jie nori įrodyti save, o Deivio ir Ąžuolo potencialo lubų niekas nežino. Krepšinyje niekada nebūsi garantuotas, ar iš žemesnio turnyro atvykęs žaidėjas gali žaisti šiame lygyje, bet ties kuo daugiau „Žalgiris“ turėtų rizikuoti, jei ne ties tokiais vietiniais talentais?“, – retoriškai 15min laidoje PIKENROLAS klausė L.Kleiza.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas