Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 03 07

Blogiausia nuojauta „Rytui“ pasitvirtino – Chrisas Krameris iškrito ilgam

Vilniaus „Rytas“ praėjusį antradienį nesėkme pradėjo savo pasirodymą Europos taurės ketvirtfinalio serijoje, tačiau pralaimėjimą Valensijoje apkartino dar vienas skausmingas rungtynių epizodas.
Chrisas Krameris
Chrisas Krameris / Valencia nuotr.

Antrame kėlinyje „Ryto“ kapitonas Chrisas Krameris greitoje atakoje veržėsi po krepšiu ir atsispyręs nuo parketo pajuto didelį skausmą savo dešiniame kelyje. 30-metis įžaidėjas tęsti rungtynių nebegalėjo ir aikštelę paliko lydimas medicinos personalo.

Ketvirtadienį atlikus išsamius tyrimus paaiškėjo, jog pasitvirtino blogiausias traumos scenarijus – krepšininkui plyšo priekinis kryžminis kelio raištis. Prognozuojama, kad Ch.Krameris į krepšinio aikštelę galėtų grįžti tik rugsėjo mėnesį.

„Tai labai skaudi trauma tiek pačiam krepšininkui, tiek visam klubui. Jis yra vienas svarbiausių mūsų žaidėjų ir jo praradimas reiškia išties daug, – kalbėjo Vilniaus „Ryto“ sporto direktorius Linas Kleiza. – Laukia ilgas kelias prasidėsiantis nuo operacijos, vėliau seks reabilitacija, bet žinome koks Ch.Krameris užsispyręs ir atsidavęs. Tikime, kad su klubo pagalba visas atsigavimo laikotarpis praeis sklandžiai ir į aikštelę Ch.Krameris sugrįš pilnai atsistatęs“, – trumpai situaciją pakomentavo L.Kleiza.

Antrosios Europos taurės ketvirtfinalio serijos rungtynės tarp Vilniaus „Ryto“ ir „Valencia Basket“ vyks jau ryt (kovo 8 d.) 19 valandą, „Siemens“ arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento