Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 22

COVID-19 šienauja Lietuvos rinktinę: iškrito trys žaidėjai ir treneris

Lietuvos vyrų krepšinio rinktinė rytoj išvyksta į rungtynes Bosnijoje ir Hercegovinoje, tačiau prieš kelionę sulaukė prastų žinių – COVID-19 virusas nustatytas trims žaidėjams ir trenerio asistentui.
Gytis Masiulis
Gytis Masiulis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Kaip pranešė Lietuvos krepšinio federacija, teigiamus testų atsakymus gavo krepšininkai Kristupas Žemaitis, Dovydas Giedraitis ir Gytis Masiulis.

Taip pat į Bosniją ir Hercegoviną nevyks Kazio Maksvyčio asistentas Evaldas Beržininkaitis, dirbantis Kauno „Žalgiryje“.

Jau anksčiau pranešta, kad virusas užklupo ir Vilniaus „Ryto“ gynėją Vaidą Kariniauską. Būtent dėl šios priežasties iškart po KMT kovų D.Giedraitis buvo pašauktas į rinktinę, bet dabar ir pats atkrito ir COVID-19.

Suprasti akimirksniu: Likusi Lietuvos rinktinės sudėtis

  • Arnas Butkevičius, Gytis Radzevičius, Margiris Normantas, Mindaugas Girdžiūnas (visi – Vilniaus „Rytas“), Laurynas Birutis (Santjago de Kompostelos „Obradoiro CAB“), Martynas Echodas (Venecijos „Umana Reyer“), Martynas Sajus (Bairoito „Medi“), Osvaldas Olisevičius (Emilijos Redžo „UnaHotels“), Regimantas Miniotas (Kauno „Žalgiris“), Tomas Dimša (Trevizo „NutriBullet“), Vytenis Čižauskas (Dordonės „Boulazac“).

K.Žemaitis su D.Giedraičiu žaidžia Panevėžio „Lietkabelio“ komandoje, kuri praėjusį savaitgalį iškovojo sidabro medalius Karaliaus Mindaugo taurėje.

G.Masiulis atstovauja Bilabao „RetaBET“ klubui Ispanijoje.

Pasaulio čempionato atrankos „lange“ Lietuvos komanda šįkart dukart rungtyniaus prieš Bosniją ir Hercegoviną. Pirmosios rungtynės ketvirtadienį vyks Tuzloje, antrosios sekmadienį – Vilniuje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas