Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2020 10 31

D.Kairys po niukso Kėdainiuose: „Kentėsime tiek, kiek reikės“

Donaldo Kairio kėdė iš lėto kaista. Tris pralaimėjimus per septynias dienas patyręs Vilniaus „Rytas“ pateko į rimtą nesėkmių ruožą. Penktadienį sostinės klubą paliko vienas ekipos lyderių Demetrius Jacksonas, o šeštadienį gautas skaudus antausis Kėdainiuose, kur 94:100 pralaimėta LKL akistata vietos „Nevėžiui“.
Donaldas Kairys
Donaldas Kairys / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Kėdainiečiai šį kartą sužaidė labai geras rungtynes. Beveik be tritaškių sumetė 100 taškų – tai daug pasako apie mūsų gynybą. Jei norėjome laimėti, turėjome kur kas geriau gintis. Nenorėjome su varžovais leistis į taškų lenktynes, tačiau gynyboje nesuvaldėme situacijų. Vaidas Kariniauskas veržėsi į kairę per daug kartų. Čia nesusitvarkėme. Svarbu buvo laimėti ir kovą dėl atšokusių kamuolių, bet čia taip pat pralaimėjome. Nusileidome varžovams fiziškumu ir todėl turime tokią situaciją“, – pralaimėjimo priežastis vardijo D.Kairys.

VIDEO: Trenerių komentarai

Kėdainiuose „Rytas“ kovėsi be išvykusio Demetriuso Jacksono, traumuotų Martyno Echodo ir Andrew Goudelocko bei dar neatvykusio Maurice'o Ndouro.

Anot stratego, senegalietis netrukus turėtų pasiekti Vilnių.

„Procesai vyksta. Ndourą jau netrukus turėtume turėti komandoje, galbūt ateinančią savaitę. Kito žaidėjo paieškas taip pat pradėjome. Martynas Echodas taip pat sparčiai sveiksta. Kiek reikės, tiek pakentėsime – savaitę, dvi, galbūt tris“, – kalbėjo strategas

„Noriu pasveikinti visus kėdainiečius ir savo vyrus su šia šaunia pergale. Smagu savo komandą matyti tokią laimingą. Rungtynėse akivaizdžiai dominavo puolimas“, – po mačo džiaugėsi „Nevėžio“ klubo strategas Marius Kiltinavičius.

„Nevėžis“ vilniečius įveikė tik penktą kartą klubo istorijoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas