Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 02 08

Dainius Adomaitis – apie nuvylusį jaunimą ir DJ Seeley traumą

Po sunkios pergalės 75:74 prieš Kėdainių „Nevėžį“ Vilniaus „Ryto“ treneris Dainius Adomaitis buvo nepatenkintas komandos jaunimu.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Tikėjomės, kad bus sunku, nes prieš dvi dienas palikome visas emocijas aikštėje. Buvo gera pradžia tiek gynyboje, tiek puolime. Paskui atsirado kažkoks atsipalaidavimas galvoje. Čia yra vien psichologija. Nenuvertinant „Nevėžio“, kuris turėjo daug energijos, aš labiausiai esu piktas ant savo jaunimo. Planavome, kad jaunimas žais nemažai minučių, tačiau jų turi nusipelnyti. Buvo daug nesusipratimų ir tada iškart varžovai sugrįžo į žaidimą“, – pyko „Ryto“ treneris.

D.Adomaitis pabrėžė, kad trečiajame kėlinyje varžovams buvo suteikta per daug antrų šansų, kuriais jie pasinaudojo: „Tai lemia energija, o jos trūko šiandien.“

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Nevėžis“ - „Rytas“ [2019-02-08]

Lemiamame ketvirtyje „Rytas“ spurtavo 12:6 ir įgijo rekordinį 12 taškų pranašumą 70:58. Likus žaisti minutę, „Nevėžis“ sumažino skirtumą 74:75, kai tritaškį smeigė Regimantas Miniotas.

Kėdainių klubas turėjo progą išplėšti pergalę. Likus žaisti 2,2 sek. jie turėjo kamuolį ir paskutinę ataką. Šansą gavo R.Miniotas, bet jo metimas iš vidutinio nuotolio buvo netaiklus.

„Mes atspėjome jų ataką. Regimanto metimas buvo geras, bet nepataikė“, – paklaustas, ar jaudinosi paskutinės atakos metu, kalbėjo D.Adomaitis.

„Ryto“ treneris atskleidė, kad DJ Seeley nežaidė dėl sumušto piršto, bet patikino, kad amerikietis bus pasirengęs rungtynėms su Utenos „Juventus“ Karaliaus Mindaugo taurėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai