Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 05

Dainius Adomaitis apie „Ryto“ užkulisines problemas: „Turime atsiriboti“

Vilniaus „Ryto“ komanda sekmadienį namuose 84:57 nugalėjo Prienų „Skycop“, tačiau jau aišku, kad sostinės klubas aukščiau trečiosios vietos reguliariajame sezone nepakils. Maža to, pastaruoju metu klubą gaubia niūrūs debesys, į kuriuos, pasak Dainiaus Adomaičio, komanda stengiasi nereaguoti.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Problemų aikštėje „Rytas“ sekmadienį neturėjo ir lengvai suvarpė nukraujavusią „Skycop“ komandą.

„Manau, rungtynės tokios, kokių norėjom nuo pat pradžių. Žaidėme prieš veteranų komandą, pagrindinis akcentas buvo laikyti intensyvumą nuo pradžios iki galo, keičiant sistemą gynyboj ir tai gerai pavyko“, – apie rungtynes sakė D.Adomaitis.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių apžvalga: „Rytas“ - „Skycop“ [2019-05-05]

Aikštėje nepasirodė DJ Seeley. D.Adomaičio teigimu, amerikietis kitą savaitę turėtų pradėti treniruotis.

Neseniai 24sek rašė apie problemas „Ryto“ klubo viduje. Visas rūpesčių pyragas susidėjo iš Antano Guogos pasitraukimo, konfliktų su „B tribūna“, mokesčių nemalonumų dėl Alberto Blanco įdarbinimo.

„Manau, šitoj vietoj mes visi – tiek treneriai, tiek žaidėjai – turim būti profesionalai, turime atsiriboti nuo tokių dalykų. Turim ateitį į salę, uždaryti duris ir palikti viską už salės durų“, – komentavo D.Adomaitis.

Virginijus Šeškus taip pat sakė tikėjęsis panašių rungtynių: „Kai buvo daugiau jėgų, stengėmės gynyboje, vėliau prasidėjo klaidos. Davėme daug laiko jaunimui. Galvoju, rezultatas galėjo būti mažesnis, bet panašus. Daug padarėm klaidų. Pirmus tris kėlinius buvo net 25 taškai po mūsų klaidų.“

Treneris buvo priverstas remtis ir jaunimu, nes pagrindinės sudėties žaidėjus turėjo tik šešis. V.Šeškus pasakojo situaciją, dėl kurios turėjo pastabų Ernestui Mankausui: „Pamestas buvo kamuolys ties viduriu. Įsivaizduokit: kamuolys rieda, du „Ryto“ žaidėjai bėga, stengiasi traukti, o mūsų jaunas vaikinas stovi ir žiūri, kas bus. Čia yra blogai. Aš jam pasakiau tą dalyką. 40 metų seneliui gali nesakyt, bet 19 metų vaikinui turi būt aišku, kad dėl kiekvieno kamuolio reikia kovot.“

40 metų seneliui gali nesakyt, bet 19 metų vaikinui turi būt aišku, kad dėl kiekvieno kamuolio reikia kovot

„Rytas“ ketvirtfinalio serijoje susitiks su Utenos „Juventus“, o „Skycop“ laikys Klaipėdos „Neptūno“ egzaminą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento