Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2016 10 30

Dienos suskaičiuotos: Tomui Pačėsui gali būti lemtingas bet kuris pralaimėjimas

Vilniaus „Lietuvos ryto“ trenerio Tomo Pačėso dienos gali būti suskaičiuotos. 24sek žiniomis, vilniečių strategas dabar jau kovoja ne tik dėl pergalių LKL ir Europos taurėje, bet ir trenerio posto. „Lietuvos ryto“ tvarkaraštis įtemptas, o lemtingas T.Pačėsui gali būti bet kuris pralaimėjimas.
Tomas Pačėsas
Tomas Pačėsas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Kovą dėl išlikimo T.Pačėsas pradeda principinėmis rungtynėmis sekmadienį. LKL čempionate Klaipėdoje vilniečius pasitinka „Neptūnas“ – praėjusį sezoną pusfinalyje T.Pačėso auklėtinius išspyręs klubas.

Lapkričio 2-ąją „Lietuvos rytas“ rungtyniaus Berlyne su ALBA, kur gresia trečias pralaimėjimas Europos taurėje iš tiek pat galimų.

Vilniečiai neblizga ir LKL pirmenybėse. Paskutinį pirmojo rato susitikimą „Lietuvos rytas“ pasitinka su 6 pergalėmis ir 2 pralaimėjimais. Vilniečius skriaudė „Žalgirio“ ir „Juventus“ komandos.

24sek žiniomis, pasitikėjimą T.Pačėsu jau seniai prarado žaidėjai, o pastaruoju metu trenerio galimybėmis ir treniravimo metodais ėmė gerokai abejoti ir klubo vadovybė.

Mindaugo Petrausko nuotr./Dainius Adomaitis
Mindaugo Petrausko nuotr./Dainius Adomaitis

Užbaigti T.Pačėso karjerą „Lietuvos ryte“ gali Dainius Adomaitis, kuriam tai taip pat bus ypatingos rungtynės. Kai „Neptūno“ specialistas buvo paskirtas Lietuvos rinktinės treneriu, natūralu, kad krepšinio gerbėjai labai įdėmiai seks D.Adomaičio kelionę klubiniame sezone iki pat vasaros.

Kita vertus, antradienį po džiugių žinių popiet, D.Adomaitis vėliau vakare su „Neptūnu“ 34 taškais triuškino Varezės „Openjobmetis“ klubą FIBA Čempionų lygoje.

Kai vienas treneris dabar užkopė į Lietuvos krepšinio Everesto viršūnę, T.Pačėsas turi kautis iš paskutiniųjų dėl dvigubos pergalės.

Tai bus dar viena papildoma intriga „Neptūno“ ir „Lietuvos ryto“ mačui, kuris sekmadienį Klaipėdoje prasidės 17 val. Susitikimą transliuos TV6 televizija.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas