Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 11 29

Dvi nestabiliausios LKL komandos susitinka akis į akį

Penktadienio vakarą Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) antrą kartą šį sezoną susitiks dvi jauniausios turnyro komandos – „Šiauliai“ ir „LSU-Atletas“. Pirmasis tarpusavio susitikimas tarp šių komandų baigėsi įtikinama šiauliečių pergale, tačiau šios ekipos vyriausiasis treneris Gediminas Petrauskas sakė, kad tų rungtynių net nežiūrėjo.
LSU-Atletas
LSU-Atletas / lsu.lt

„Tada buvo sezono pradžia. Nei mes buvome susižaidę, nei jie. Be to, „Atletas“ žaidė be kelių labai svarbių jiems žaidėjų, tad dabar dairytis į tas rungtynes nėra prasmės. Praėjo daug laiko – šiandien  bus naujas mūšis“, – sakė G.Petrauskas.

Panašios nuomonės laikėsi ir kauniečių strategas Edas Nickus, kurio komanda prieš varžovus penktadienį žais pajėgiausios sudėties.

„Sunku dabar vertinti tas pirmas rungtynes. Pas mus nežaidė nei Tomas Urbonas, nei Šarūnas Vingelis, nei Šarūnas Beniušis. Sezono pradžia buvo išties labai sudėtinga. Šiandien, nepaisant nedidelių skausmų kai kuriems žaidėjams, turime visą komandą. Jeigu mums pavyks nusiteikti taip, kaip sužaidėme su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“, galima tikėtis ir pergalės. Kito tikslo neturime“, – kalbėjo E.Nickus.

Abu treneriai pripažįsta, kad jų komandoms dar labai trūksta stabilumo. Šiauliečiai ne kartą sugebėjo nugalėti už save aukščiau turnyro lentelėje esančią komandą, o kauniečių nestabilumas dažniausiai atsispindi kažkuriame kėlinyje.

„Daug dirbame, kad išvengtumėm duobių kuriame nors kėlinyje. Kita vertus, mes praktiškai nesame pralaimėję nei vieno ketvirto kėlinio. Manau, kad su rungtynių skaičiumi ir patirtimi mums pavyks duobelių išvengti“, – kalbėjo E.Nickus.

„Pažiūrėjus į amžiaus vidurkius, šios dvi komandos ir yra jauniausios LKL. Turbūt galima daryti išvadą, kad tas jaunatviškumas šiek tiek kenkia. Tačiau tai ne pasiteisinimas. Sezonas ilgas ir reikia siekti maksimalių rezultatų. Aišku, kuo greičiau, tuo geriau“, – pridūrė G.Petrauskas.

Rungtynių tarp „LSU-Atleto“ ir „Šiaulių“ klubų Garliavo pradžia – 17 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas