Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

FIBA vadovai pasveikino M.Balčiūną su pergale LKF prezidento rinkimuose

Praeitą savaitę naujuoju Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) prezidentu išrinktas Mindaugas Balčiūnas sulaukė sveikinimų iš Tarptautinės krepšinio federacijos (FIBA) vadovų.

FIBA vadovai – prezidentas šeichas Saudas Ali Al Thani ir generalinis sekretorius Andreas Zagklis – kartu sveikino naująjį LKF vadovą: „Šie sėkmingi rinkimai yra Jūsų atsidavimo ir ryžto krepšinio sportui daug metų būnant generaliniu sekretoriumi atspindys. Linkime Jums viso ko geriausio naujoje kadencijoje ir tikimės sėkmingo bendradarbiavimo ir toliau vystant bei plėtojant krepšinį Lietuvoje ir visame pasaulyje.“

Telefonu Mindaugą Balčiūną pasveikinęs „FIBA Europe“ prezidentas Jorge Garbajosa, džiaugėsi artimu bendradarbiavimu su Lietuvos krepšinio federacija, linkėjo sėkmingo pradėtų darbų tęstinumo bei sklandaus 2027 m. Europos moterų krepšinio čempionato Lietuvoje organizavimo.

LTU.Basketball/FIBA Europos padalinio prezidentas Jorge Garbajosa
LTU.Basketball/FIBA Europos padalinio prezidentas Jorge Garbajosa

Oficialiame sveikinime FIBA Europos padalinio vykdantysis direktorius Kamilis Novakas džiaugėsi M.Balčiūno pergale ir linkėjo sėkmės prezidento pareigose.

„Ši pergalė liudija Jūsų išskirtinę lyderystę, atsidavimą ir įsipareigojimą Lietuvos krepšiniui ir šios sporto šakos plėtrai”, – pažymėjo „FIBA Europe“ vykdantysis direktorius K.Novakas.

LTU.Basketball/FIBA Europos padalinio vykdantysis direktorius Kamilis Novakas
LTU.Basketball/FIBA Europos padalinio vykdantysis direktorius Kamilis Novakas

Rugsėjo 17 d. vykusiuose LKF prezidento rinkimuose už M.Balčiūno kandidatūrą balsavo 84 LKF nariai, o už R.Javtoko – 63.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas