Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 11 04

G.Žibėno žinutė prieš mačą su „Žalgiriu“: „Proga parodyti, kas yra vedantys sirgaliai Lietuvoje“

Į abiejų komandų gynybos spragas dėmesį atkreipęs Giedrius Žibėnas prieš LKL grandų mūšį pasiuntė nedviprasmišką žinutę ir „Ryto“ komandos gerbėjams. Vilniaus „Ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandos sekmadienį susikaus sostinės ASG arenoje.
Giedrius Žibėnas
Giedrius Žibėnas / Lukas Balandis / BNS nuotr.

„Esame augimo fazėje. Stengiamės mokytis iš kiekvienų rungtynių ir taip judėti toliau. Pralaimėjome paskutines rungtynes ir norim parodyti reakciją į tai savų žiūrovų akivaizdoje. Žinome, kad tą patį norės ir „Žalgiris“ padaryti“, – rytasvilnius.lt kalbėjo G.Žibėnas.

Tiek „Rytas“, tiek „Žalgiris“ į rungtynes žengs po pralaimėjimų europiniuose frontuose. „Žalgiris“ nusileido „ASVEL“ ekipai Eurolygoje, o „Rytas“ – Čempionų lygos mačą „Promitheas“ krepšininkams.

Paklaustas, ar galima laukti rezultatyvaus „Ryto“ žaidimo, nes „Žalgiris“ pastaruoju metu nedemonstruoja pavyzdinės gynybos, G.Žibėnas sakė:

„Labiau norėtųsi kalbėti apie mūsų pačių žaidimą. Patys gynyboje dar neblizgame, yra daug taisytinų dalykų. Matome, ir „Žalgiris“ nepastovus, bet stengiasi taisyti. Rungtynės parodys, kuri komanda padarys didesnes korekcijas. Manau, bus įdomios rungtynės“.

G.Žibėnas nespėliojo, ar mažai pakitusi „Žalgirio“ sudėtis palengvina „Ryto“ pasiruošimą:

„Gal varžovams atrodo, kad tai pranašumas, nes tęstinumas, mums atrodo, kad tai mūsų pranašumas, nes juos gerai pažįstame.
Bet į tuos klausimus atsakys tik rungtynės“.

„Ryto“ treneris tikisi, kad žaisdami ASG arenoje žaidėjai nepasijus tarsi žaistų neutralioje arenoje.

„Žinome, kad bus ir mūsų, ir „Žalgirio“ sirgalių, ir neutralių, kurie tiesiog krepšinį mėgsta. Šiuos ir mūsų sirgalius kviesčiau parodyti, kad mes patriukšmauti galime ne tik „Jeep“ arenoje. Bet ir savo naujuose namuose, kur žaisime pagrindines rungtynes.

Lapkritį čia žaisime ketverias rungtynes, ir tai geras apšilimas parodyti „Ryto“ gerbėjams, kokio lygio sirgaliai jie yra ir kas dabar yra vedantys sirgaliai Lietuvoje“, – kalbėjo G.Žibėnas.

VIDEO: G. Žibėnas: „Mūsų fanams tai proga įrodyti, kas yra vedantys fanai Lietuvoje“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas