Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2019 11 20

Geriausia Lietuvos krepšininkė pratrūko mįslingais pasisakymais socialinėje erdvėje

Viena Lietuvos rinktinės lyderių Kamilė Nacickaitė socialiniame tinkle išsakė paslaptingą nuomonę apie neįvardintą žmogų, kuris atima iš jos meilę krepšiniui.
Kamilė Nacickaitė
Kamilė Nacickaitė / Mariaus Vizbaro / 15min nuotr.

„Žmonės turi prisiimt atsakomybę už savo veiksmus vietoje to, kad išvien kaltintų kitus. Jei mane žinote, krepšinis yra mano gyvenimas, tačiau, po velnių, jei tai manęs nedaro laiminga, niekas nepadarys...“, – tviteryje rašė K.Nacickaitė.

Tačiau tai nebuvo pabaiga.

„Vis tik aš neleisiu vienam žmogui sunaikinti meilės krepšiniui vien tam, kad jis pasiektų savo. Tai trukdo mano laimei ir karjerai ir aš neleisiu to. Taip, tai yra paslėpta žinutė“, – prie žinutės Lietuvos vėliavėlę ir krepšinio kamuolį pridėjo krepšininkė.

„Aš nebetylėsiu. Pavargau pralaimėti ir jaustis, kad su manim elgiasi kaip su (išmatų paveikslėlis, – aut. past.). Panaudosiu tai kaip motyvaciją. Galbūt tuomet bus pradedama kelti klausimus apie žmonių sprendimus, o ne tik klausyti, ką jie sako“, – užbaigė K.Nacickaitė, vėliau atsiprašiusi už tokią tiradą ir pažadėjusi, kad nuo šiol matysime kitą jos pusę.

24sek su K.Nacickaite susisiekti nepavyko.

Lietuvos krepšinio rinktinės treneris Mantas Šernius, paklaustas, ar krepšininkės tirada gali būti nukreipta prieš jį, 24sek kalbėjo: „Jūs gal geriau jos tiesiai šviesiai paklauskit. Bus paprasčiau.“

Pasiteiravus, ar tarp jo ir K.Nacickaitės buvo konfliktas, M.Šernius tikino, kad ne.

„Čia, manau, giliau paslėpta. Nenoriu komentuoti“, – sakė rinktinės treneris.

Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Mantas Šernius
Mariaus Vizbaro / 15min nuotr./Mantas Šernius

Geriausia 2018-ųjų Lietuvos krepšininke išrinkta K.Nacickaitė per pirmas dvejas Europos čempionato atrankos rungtynes prieš albanes ir turkes žaidė po 14 minučių.

Kertinėse rungtynėse su Turkija, kurias lietuvės pralaimėjo 51:74, krepšininkė taškų nepelnė, prametė visus 3 metimus, atkovojo 2 kamuolius, atliko rezultatyvų perdavimą, 2 kartus prasižengė, 4 kartus suklydo ir finišavo su -4 naudingumo balais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas