Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 01

Geros žinios iš G.Žibėno: J.Williamsas ir M.Ndouras – ant sugrįžimo slenksčio

Giedrius Žibėnas turi gerų naujienų prieš susitikimą su Sombathėjaus „Falco“ ekipa Čempionų lygoje. Treneris prasitarė, kad Jarvisas Williamsas jau trečiadienį gali sugrįžti į aikštę.

J.Williamsas buvo patyręs Achilo sausgyslės traumą draugiškose rungtynėse rugpjūčio pabaigoje ir nuo to laiko nežaidė.

M.Ndouras dėl kirkšnies traumos nerungtyniavo nuo sausio pradžios.

„Nenoriu prižadėti, bet rytoj gali būti, kad Jarvis jau žengs į aikštelę, o Maurice'as po šių rungtynių pradės sportuoti su komanda. Arba savaitgalį, arba rungtynėse su Tenerife jau matysime jį ant parketo“, – atviroje treniruotėje kalbėjo G.Žibėnas.

Tiek LKL prieš Kauno „Žalgirį“, tiek ir Čempionų lygos „Top-16“ starte krito „Ryto“ krepšininkai, bet treneris teigia, jog priežastys buvo rastos – jos slypėjo gynyboje.

„Žinote, po pralaimėjimo geriausias vaistas yra pergalė. To mes rytoj ir sieksime“, – tikino G.Žibėnas.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Giedrius Žibėnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Giedrius Žibėnas

„Niekam nėra malonu pralaimėti, žaidėjai yra profesionalai, jie žino kaip atsitiesti. Vienose rungtynėse nepavyko, stengsimės kitose“, – pridėjo vilniečių treneris.

Kalbėdamas apie varžovus G.Žibėnas išskyrė jų energiją, greitį ir fiziškumą. „Matėme jų rungtynes ne tik Čempionų, bet ir Vengrijos lygoje, kur duodamas labai aukšto lygio fiziškumas“, – akcentavo strategas.

„Falco“ žaidėjų ūgio vidurkis bus rekordinis, kalbant apie „Ryto“ sezono varžovus. Maža to, vengrų komanda per rungtynes atkovoja net 39 kamuolius.

„Jie atkovoja kamuolius ir nori bėgti į greitą puolimą. Jie akcentuoja tą pirmą perdavimą, dažnai žaidžia ankstyvą pikenrolą, ankstyvai imasi centruoti. Dėl to mums reikės patiems lipti ant lentos, prispausti juos prie galinės linijos ir stabdyti kuo anksčiau, dar savoje aikštelės pusėje“, – kalbėjo „Ryto“ vairininkas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas