Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 11 23

Gražiausių LKL savaitės momentų rinkinyje – fantastiška R.Jokubaičio ir J.Lauvergne'o ataka

Prieš prasidėjusią rinktinių pertrauką „Betsafe-LKL“ čempionate praėjusi savaitė buvo pažymėta trimis susitikimais – rungtynės vyko Prienuose, Šiauliuose ir Kaune. Šįkart įspūdingų momentų buvo sukurta kiekvienoje arenoje.
Joffrey Lauvergne
Joffrey Lauvergne'as / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

Gražiausių epizodų rinkinį atidaro „Šiaulių“ bokštas Andy Van Vlietas. Vienu pagrindinių pergalės prieš Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ kalvių tapęs belgas rungtynėse pasižymėjo ir įspūdingu „stogu“ Sedrickui Barefieldui.

Ketvirtojoje pozicijoje – Benas Griciūnas. Aukštaūgis sugebėjo pagauti ne patį tiksliausią komandos draugo perdavimą, o tada pats nežiūrėdamas švystelėjo kamuolį prie tritaškio linijos stovėjusiam Tadui Pažėrai. Šis B. Griciūno pastangų neiššvaistė ir pelnė du taškus.

VIDEO: Gražiausių savaitės momentų rinkinyje – „Žalgirio“ dueto triumfas

Trečias liko Prienų „CBet“ puolėjas Mindaugas Sušinskas, paskutinėmis trečiojo kėlinio sekundėmis nuskuodęs į varžovų aikštės pusę ir sugrūdęs kamuolį iš viršaus.

Antroji vieta atiteko taip pat Prienų ekipos krepšininkui – Tomui Digbeu. Prancūzas nesėkmingai susiklosčiusių rungtynių su Pasvalio „Pieno žvaigždėmis“ pabaigoje dar bandė gelbėti savo komandą ir tai darė gražiu stiliumi – dėjimu į krepšį per priešininką.

Pirmosios vietos laurus praėjusią savaitę susižėrė Kauno „Žalgirio“ žaidėjų jungtis. Roko Jokubaičio perdavimas, Joffrey Lauvergne‘o dėjimas pagavus kamuolį ore – tokia veiksmų seka garantavo kauniečiams pasirodymą šio rinkinio viršūnėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas