Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Į M.Balčiūno komandą įtrauktas treneris nustebo: „Nesu sutikęs“

Į Lietuvos krepšinio federacijos prezidentus kandidatuojantis dabartinis organizacijos generalinis sekretorius Mindaugas Balčiūnas šiandien Regionų krepšinio lygos visuotinėje konferencijoje pristatė savo komandą, tačiau ne visi į ją įtraukti asmenys liko tuo patenkinti.
Tomas Purlys
Tomas Purlys / LKF

Šių metų Lietuvos jaunių rinktinės vyriausiasis treneris Tomas Purlys socialiniame tinkle „Facebook“ parašė, kad sutikimo prisijungti prie M.Balčiūno komandos nedavė.

„Noriu visiems pasakyti, kad dirbti LKF Mindaugo Balčiuno komandoje nesu sutikęs. Esu dėkingas Mindaugui už pasiūlymą, bet jam atsakiau, kad pagalvosiu ir sprendimą priimsiu vėliau“, – parašė T.Purlys.

M.Balčiūno pristatymo skaidrėje pristatyti žmonės buvo pavadinti Lietuvos krepšinio pokyčių įgyvendinimo komanda.

Į ją LKF generalinis sekretorius kartu su savimi ir T.Purliu įtraukė dabartinę LKF viceprezidentę verslininkę Aliną Adomaitytę, profesorius Albertą Skurvydą ir Rūtenį Paulauską, buvusius krepšininkus Valdemarą Chomičių ir Saulių Kuzminską, krepšinio trenerį Marių Tamolį, Panevėžio miesto savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotą Justiną Jasiukaitį ir profesionalių krepšininkų asociacijos vadovą Dominyką Domarką. Sąraše yra ir du užsieniečiai – JAV jaunimo krepšinio trenerių tobulinimo direktoriaus Donas Showalteris bei Vusterio universitete dėstęs ispanas Alejandro Vaquera.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas