Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 07 31

Įkvepianti G.Maldūno istorija: dirbo banke, o dabar – ant Lietuvos rinktinės slenksčio

2017-ųjų vasarą meilę krepšiniui praradęs Gabrielius Maldūnas paskelbė apie ankstyvą karjeros pabaigą ir užsivilko bankininko kostiumą. Vidurio puolėjas ant parketo sugrįžo po pusantro mėnesio, o praėjus šešeriems metams jis gavo realų šansą vykti su Lietuvos rinktine į pasaulio čempionatą Azijoje. „Aš tikrai svajoju apie tai“, – 15min po rungtynių Panevėžyje prieš Ukrainą sakė G.Maldūnas.
Gabrielius Maldūnas
Gabrielius Maldūnas / 15min / S.Lisauskas

Po triuškinančios Lietuvos rinktinės pergalės kontrolinių rungtynių ciklo starte „Kalnapilio“ arenoje 100:72 prieš Ukrainos komandą vietinis herojus Gabrielius Maldūnas sulaukė didžiulio vietinių sirgalių dėmesio – Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ centras dalijo autografus bei darėsi asmenukes.

Tokiu dėmesio šeštadienio pavakarę Panevėžyje pasigirti galėjo nebent didžiosios mūsų šalies krepšinio žvaigždės – Jonas Valančiūnas, Donatas Motiejūnas ar Rokas Jokubaitis.

„Siurrealus momentas, – 15min portalui šyptelėjęs sakė Lietuvos rinktinės kandidatas. – Labai, labai džiugu, kad pavyko už Lietuvos rinktinę sužaisti rungtynes Panevėžyje. Žaidžiau Klaipėdoje prieš Vengriją, tai buvo debiutinis mano mačas rinktinėje, bet žaisti namie yra visai kitas jausmas. Tikrai džiugu, o dar gavosi geros rungtynės. Pasaka.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas