Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 09

Ištikimiausi „Ryto“ sirgaliai kreipiasi į klubo vadovybę: „Turime imtis veiksmų“

Vilniaus „Rytui“ patyrus jau ketvirtą pralaimėjimą iš eilės, viešą pranešimą išplatino ir ištikimiausi komandos sirgaliai.

„Agonija tęsiasi. Komanda pakrikusi ir atrodo, kad viskas ritasi tik žemyn. Inicijavome susitikimą su klubo vadovais, kuris įvyks artimiausiu metu. Turime imtis veiksmų, nes tai tęstis nebegali“, – feisbuke rašo „B Tribūna“.

Prieš pat rungtynes Vokietijoje su aukštaūgiu Jarviu Williamsu išsiskyrę Lietuvos čempionai trečiadienio vakarą 72:99 buvo sutriuškinti Bonos „Telekom Baskets“ klubo ir gerokai komplikavo savo šansus žengti į kitą FIBA Čempionų lygos etapą.

„Iš pozityvios pusės vakar Bonoje komandą palaikė 16 rytfanių bei dar keli vietoje prisijungę žmonės. Visos transliacijos metu palaikymas girdimas net ir beviltiškoje situacijoje, kai komanda nuleidžia rankas“, – tęsė sirgaliai.

Nutraukti nesėkmių seriją nebus lengva, nes artimiausias rungtynes vilniečiai žais išvykoje prieš amžiną varžovą – Kauno „Žalgirį“.

„Rytas“ žmonėms rūpi. Tuo ši komanda skiriasi nuo kitų. Nors ir buvome nusprendę daugiau neskelbti į išvykas keliaujančių žmonių skaičiaus, šį kartą norime pasidžiaugti. Net ir tokioje beviltiškoje situacijoje į Kauną važiuoti užsiregistravo daugiau nei 100 rytfanių. Taip, tai nėra tie 400 ar 500, kurie kūrė įspūdingą palaikymą praėjusiuose sezonuose, bet šitie 100 yra verti didžiausios pagarbos, nes tai įrodo, kad mūsų dainų žodžiai nėra tik tekstas. Šios spalvos giliai įstrigusios širdyje ir jokie apgailėtini vadybiniai ir sportiniai sprendimai jų iš ten nepašalins.

Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Vilniaus „Ryto“ sirgaliai
Irmanto Gelūno / BNS nuotr./Vilniaus „Ryto“ sirgaliai

Laiko registruotis dar yra, tad vis dar gali parašyti mums ir vykti kartu. Motyvuojančių žodžių surasti jau darosi sunku, bet kiekvienas galime pažvelgti į save ir pagalvoti, ką mes galime padaryti dėl klubo, po kurio pergalių dar praėjusiame sezone rinkosi ašaros, po kurio pralaimėjimų apima pyktis, neviltis ir gėda. Ir visa tai tik dėl to, kad mums rūpi. O ar rūpi tai tau?“ – viešą kreipimąsi užbaigė „B Tribūna“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas