Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 03 31

Jau antra LKL komanda paneigė, kad taps G.Žiemelio projekto dalimi

„Basketball Holding Company“ šiandien patvirtino, jog į Lietuvos krepšinio lygą (LKL) žengs įsigydama vieną iš dabartinių turnyro klubų, bet neįvardino kurį tiksliai. Prasidėjus spekuliacijoms, vienas iš jose linksniuojamų klubų neigia apie sandorį su Gedimino Žiemelio projektu.
Prienų „Labas GAS“ džiaugsmas
Prienų „Labas GAS“ džiaugsmas / LKL.lt nuotr.

Paskutinę vietą LKL pirmenybėse užimanti Prienų „Labas GAS“ komanda išplatino pranešimą, kuriame neigia viešumoje sklindančius gandus.

„Naują Vilniaus krepšinio klubą kurianti bendrovė „Basketball Holding Company“ (BHC) buvo išreiškusi susidomėjimą ir kreipėsi dėl VšĮ Krepšinio sporto klubo „Prienai“ įsigijimo. Norėdami priimti demokratišką sprendimą, suorganizavome diskusiją su klubo dalininkais, potencialių pirkėjų atstovais ir Prienų rajono savivaldybės tarybos nariais. Po diskusijos buvo vieningai sutarta – klubas parduotas nebus“, – teigiama pranešime.

Jie prasidėjo po to, kai „Basketball Holding Company“ prezidentas Rimantas Kaukėnas pranešė, jog į LKL šis projektas žengs įsigijęs vieną iš egzistuojančių komandų.

„Niekada neslėpėme, kad, ieškojome sau patraukliausio ir efektyviausio kelio įžengti į sporto rinką. Įvertinę visas aplinkybes priėmėme sprendimą ir šiandien pranešame bei patvirtiname, jog „Basketball Holding Company“ įsigis vieną iš esamų LKL komandų“, – patvirtino R.Kaukėnas.

Įdomu tai, kad prieš kelias savaites tokių kalbų kratėsi ir Kėdainių „Nevėžio-Optibet“ komanda.

Pateikiame visą Prienų klubo pranešimo tekstą.

„Prienų krepšinio klubas nori paneigti viešumoje sklandančią informaciją ir abejones dėl klubo pardavimo.

Naują Vilniaus krepšinio klubą kurianti bendrovė „Basketball Holding Company“ (BHC) buvo išreiškusi susidomėjimą ir kreipėsi dėl VšĮ Krepšinio sporto klubo „Prienai“ įsigijimo. Norėdami priimti demokratišką sprendimą, suorganizavome diskusiją su klubo dalininkais, potencialių pirkėjų atstovais ir Prienų rajono savivaldybės tarybos nariais. Po diskusijos buvo vieningai sutarta – klubas parduotas nebus.

„Džiaugiuosi, kad diskusijoje dėl Prienų krepšinio klubo galimo pardavimo dalyvavusių Prienų rajono savivaldybės tarybos ir kitų klubo dalininkų nuomonė buvo vieninga, be didesnių diskusijų buvo nuspręsta, kad klubas neturi būti parduodamas. Priešingai, jis privalo ir toliau išlikti aukščiausioje Lietuvos krepšinio lygoje ir būti pasididžiavimu Prienų krašto žmonėms.

Didžiuojamės ilgamete Prienų krepšinio klubo istorija, kurioje įrašyti įspūdingi pasiekimai, labai vertiname komandos rėmėjus, ištikimus sirgalius ir tikime, kad krepšinio komanda toliau sieks savo tikslų ir dar ne vienerius metus džiugins mus pergalėmis bei gražiomis žaidimo akimirkomis“, – tašką šioje istorijoje deda Prienų rajono savivaldybės meras Alvydas Vaicekauskas.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas