Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 07 04

Jausmingame vaizdo klipe – esamų ir buvusių žalgiriečių atsisveikinimas su Š.Jasikevičiumi

Paulius Jankūnas, Leo Westermannas, Aaronas White'as, Artūras Milaknis, Martynas Pocius, Vasilije Micičius bei Edgaras Ulanovas – per bendradarbiavimo su Šaru metus ne tik kolegomis, bet ir puikiais bičiuliais tapę krepšininkai treneriui pasiuntė atsisveikinimo žinutę, linkėdami kuo didžiausios sėkmės naujame karjeros etape Barselonoje.
Vasilije Micičius, Paulius Jankūnas ir Aaronas White'as
Vasilije Micičius, Paulius Jankūnas ir Aaronas White'as / Sustabdytas kadras / Youtube

Trenerį į naują karjeros stotelę gražiausiasis žodžiais išlydėjo ne tik „Žalgirio“ simboliais tapę lietuviai Paulius Jankūnas, Edgaras Ulanovas bei Artūras Milaknis, bet ir legionieriai, kuriems „Žalgiris“ ir žaidimas pas Šarą tapo tramplinu į naujas aukštumas – Vasilije Micičius, Aaronas White'as ir Leo Westermannas.

„Man buvo didžiulė garbė žaisti su tavimi „Žalgiryje“ ir po to turėti tave kaip trenerį. Per visus tuos metus iškovojome daug gražių pergalių. Ačiū tau už tai. Tavo išvykimas mums yra didžiulė netektis, bet tau tai yra didžiulis žingsnis į priekį link tavo pagrindinio tikslo. Ačiū tau už viską ir linkiu didžiausios sėkmės. Pasimatysime aikštelėje“, – atviravo Jankūnas.

„Labas, Šarai. Tik noriu padėkoti tau už tuos du nuostabius metus, kuriuos praleidau su tavimi ir „Žalgiriu“. Manau, kad visi puikiai supranta, kaip mums pasisekė turėjus galimybę dirbti su tavimi. Buvo nuostabu, linkiu tau kuo didžiausios sėkmės ateityje ir greitai pasimatysime tiek aikštelėje, tiek už jos ribų“, – kalbėjo Westermannas.

Visų žaidėjų palinkėjimus Šarūnui Jasikevičiui kviečiame pasižiūrėti vaizdo įraše.

VIDEO: Saras' former players bid him farewell to Barcelona

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas