Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Jonavoje dramatiškai pralaimėję „Šiauliai“ parašė protestą: jaučiasi apvogti

Antradienį Jonavoje vykęs LKL mačas tarp vietos „CBet“ ir „Šiaulių“ krepšininkų baigėsi dramatiška šeimininkų pergale 81:80, tačiau aistros kunkuliavo ir nuaidėjus finalinei sirenai.
Žydrūnas Urbonas
Žydrūnas Urbonas / Betsafe-LKL nuotr.

Paskutinėmis mačo sekundėmis šiaulietis Shaquille'as Keithas perėmė kamuolį, tačiau jį be pražangos sustabdė Ryanas Larsonas.

„Šiaulių“ ekipos strategas Žydrūnas Urbonas buvo įsitikinęs, kad tai jonaviškis padarė ne be pražangos, tad po mačo parašė protestą.

Pasak stratego, šis epizodas stipriai pakeitė rungtynių baigtį ir kirto per šiauliečių atkrintamųjų šansus.

„Jaučiamės apvogti. Parašėme protestą, bet žinome, kad tie protestai nieko nekeičia. Nepagalvokite, kad mes čia kažkur ieškome pasiteisinimų ar verkiame, bet tai buvo mums kertinės rungtynės. Nesakau, kad dar neturime galimybių, bet tai buvo klausimas, ar mes realiai galime kabintis į atkrintamąsias. Tai buvo labai svarbios rungtynės. Vyrai tai žinojo, todėl kovėsi iki galo. Perimame kamuolį greitame puolime, Keithas eina... Aišku, nemačiau iš nugaros, bet vėliau parodė pakartojimą. Milijonas procentų, kad tai buvo nesportinė pražanga. Užsikabino Larsonas be jokio žaidimo į kamuolį. Larsono rankos buvo ant abiejų Keitho rankų. Jis kėlė kamuolį, bet negalėjo pakelti, nes pasikabino žmogus ir griuvo į užribį su kamuoliu. Ir visiškai jokio švilpuko. Gerai, kad nemačiau, nereagavau, nes jei būčiau pamatęs, nebūčiau taip ramiai sužiūrėjęs, – pyko Ž.Urbonas. – Šiaip tai tragedija, mūsų klubui didžiulė žala padaryta. Dabar nuims teisėją, žiūrės komisija, bet kaip tokio dalyko nematyti? Aš nesu nė prieš vieną teisėją, bet kaip tokio nepamatyti? Čia pavogta pergalė visiškai.“

Rungtynėms teisėjavo Jurgis Laurinavičius, Gintaras Vitkauskas ir Darius Šomka.

VIDEO: Trenerių komentarai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas