Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2015 08 25

Jono Kazlausko sprendimas: rinktinę palieka Adas Juškevičius

Prieš pat išvyką į „Akropolio“ taurės turnyrą Atėnuose Lietuvos rinktinėje liko 14 krepšininkų. Jono Kazlausko sprendimu, po vakarinės antradienio treniruotės nacionalinę komandą paliko gynėjas Adas Juškevičius.
Lietuvos rinktinė
Lietuvos rinktinė / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Rinktinės dvyliktuką J.Kazlauskas ketina paskelbti po „Akropolio“ turnyro. Rugpjūčio 27-29 d. lietuviams tai bus paskutinė repeticija prieš artėjantį Europos čempionatą.

Informacija, kad A.Juškevičius paliks rinktinę, pasirodė dar prieš lemtingą vakarinę treniruotę.

„Aš tai nieko negirdėjau. Man tai irgi naujiena. Iš draugo irgi tai išgirdau, bet nieko pasakyti negaliu, nežinau“, – tada šypsodamasis 24sek.lt pasakojo A.Juškevičius.

Pasirengimo cikle A.Juškevičius buvo vienas mažiausiai rungtyniavusių rinktinės žaidėjų. Per susitikimą jis pelnydavo vidutiniškai po 5 taškus ir atlikdavo po 1 rezultatyvų perdavimą.

Lietuvos rinktinėje liko 14 kandidatų: Mantas Kalnietis, Lukas Lekavičius, Žygimantas Janavičius, Renaldas Seibutis, Artūras Milaknis, Jonas Mačiulis, Mindaugas Kuzminskas, Deividas Gailius, Paulius Jankūnas, Domantas Sabonis, Jonas Valančiūnas, Robertas Javtokas, Antanas Kavaliauskas, Artūras Gudaitis.

Prieš pat skrydį į Graikiją Lietuvos rinktinė trečiadienio pavakarę bendraus su žiniasklaida. Sekite naujienas 24sek.lt.

Į grupės varžybas Rygoje Lietuvos rinktinė išvyks rugsėjo 3-ąją. Rugsėjo 5-ąją mūsiškiai čempionatą pradės rungtynėmis su Ukraina.

D grupėje be lietuvių ir ukrainiečių dar rungtyniaus latviai, estai, belgai ir čekai.

Į Europos čempionato finalą patekusios rinktinės gaus tiesioginį kelialapį į Rio de Žaneiro olimpines žaidynes. 3-7 vietas užėmusios komandos gaus teisę kautis olimpinėje atrankoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas