Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 11 03

„Juventus“ per pratęsimą nukovė dzūkus

„Betsafe-LKL“ pirmenybių devintąjį turą pradėjo itin įtemptas mūšis Utenoje, kuriame neužteko 40 minučių. Vietos „Juventus“ (4-5) krepšininkai per pratęsimą 86:77 (12:24, 26:18, 17:14, 14:13, 17:8) nugalėjo Alytaus „Dzūkiją“ (4-5).
Arvydas Šikšnius
LKL rungtynės: Utenos „Juventus“ – Pasvalio „Pieno žvaigždės“ / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

Susitikimą gerokai sėkmingiau pradėjo Alytaus ekipa, kuri prasidėjus antrajam kėliniui jau buvo atitrūkusi 26:12. Visgi „Juventus“ tuomet spurtavo 18:4 ir dar to paties kėlinio viduryje išlygino rezultatą 30:30.

Nuo tada vyko atkakli kova taškas į tašką, o nugalėtojai per pagrindinį rungtynių laiką nepaaiškėjo. Prasidėjus paskutinei minutei rezultatą (69:69) išlygino Egidijaus Dimšos dvitaškis, o per likusį laiką komandos nepasižymėjo.

Pratęsime sąlygas jau diktavo „Juventus“. Šeimininkams tai daryti leido svarbiu metu sužibėjęs Alexanderis Hamiltonas, kuris per kiek daugiau nei minutę sumetė tris tritaškius iš eilės.

Amerikiečio benefiso dėka Utenos klubas atitrūko 80:71, o per likusias dvi pratęsimo minutes „Dzūkija“ atsitiesti jau nesugebėjo bei turėjo susitaikyti su skaudžiu pralaimėjimu, kuris nutraukė dviejų pergalių seriją.

Į pergalę „Juventus“ atvedęs A.Hamiltonas iš viso pelnė 23 taškus (5/7 tritaškiai). Arvydas Šikšnius pridėjo 16 taškų, o Vaidas Čepukaitis užfiksavo dvigubą dublį, įmesdamas 13 taškų ir atkovodamas 11 kamuolių.

„Juventus“: Alexanderis Hamiltonas 23, Arvydas Šikšnius 16, Vaidas Čepukaitis 13 (11 atk. kam.), Karolis Guščikas 11.

„Dzūkija“: Kendrickas Brownas 16, Artūras Jomantas 14 (8 atk. kam.), Mindaugas Sušinskas, Paulius Danisevičius, Paulius Petrilevičius ir Egidijus Dimša po 8.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai