Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

„Juventus“ suspendavo naudingiausią savo krepšininką: „Nepagarbos nepakęsime“

Nuo kovo pabaigos nerungtyniaujantis Utenos „Uniclub Casino – Juventus“ lyderis Ivanas Vranešas ne tik gydosi traumą, bet ir yra suspenduotas už klubo vidaus taisyklių pažeidimus, atskleidė komandos direktorius Eimantas Skersis.
Ivanas Vranešas
Ivanas Vranešas / „Betsafe-LKL“ nuotr.

27-erių kroatas pastarąjį kartą ant parketo išbėgo kovo 30-ąją, kai žaidė akistatoje su Vilniaus „Wolves – Twinsbet“.

Vis dėlto nuo tada jis nerungtyniauja dėl riešo traumos.

„Vranešo situacija dvejopa. Sunku pasakyti, kiek užtruks jo traumos gydymas, – sakė „Juventus“ vadovas E.Skersis. – Tyrimai atrodo neblogai, bet pats žaidėjas sako, kad jaučia skausmą, o į jo vidų neįlįsime. Jeigu jis sako, kad jaučia skausmą, tai mes jo žaisti neverčiame. Darome visas procedūras, kurios padėtų jam greičiau grįžti.“

Tačiau net ir pasveikęs I.Vranešas nebūtinai dar apsivilkus raudoną „Juventus“ aprangą. Pasirodo, 207 cm ūgio žaidėjas pažeidė klubo taisykles ir yra suspenduotas, o dėl jo likimo bus sprendžiama artimiausiu metu.

„Žaidėjas šiuo metu yra suspenduotas dėl vidaus taisyklių pažeidimų. Jis nušalintas tiek nuo treniruočių, tiek nuo rungtynių. Nesvarbu, ar žaidėjas gali žaisti, ir neatsižvelgiant į jo statusą ar tautybę, klubo vidaus taisyklės yra mūsų organizacijos pagrindas. Netoleruosime žaidėjo ar personalo nario nepagarbos organizacijai. Jis nušalintas, o artimiausiu metu priimsime sprendimą, kaip elgtis toliau. Nepagarbos mes nepakęsime“, – teigė E.Skersis, neįvardinęs, kokią konkrečią taisyklę pažeidė legionierius.

Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Eimantas Skersis
Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr./Eimantas Skersis

I.Vranešas šį sezoną yra naudingiausias komandos žaidėjas „Betsafe-LKL“ pirmenybėse. Iki traumos jis rinko po 15 taškų, 6,2 atkovoto kamuolio ir 16,4 naudingumo balo. Visoje lygoje pagal rezultatyvumą jis yra devintas, pagal atkovotus kamuolius ir naudingumą – vienuoliktas.

„Juventus“ su 15 pergalių ir 11 pralaimėjimų žengia ketvirtoje vietoje, bet jiems ant kulnų lipa Klaipėdos „Neptūnas“ (14-12) ir Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (14-12). Iki reguliariojo sezono finišo liko keturi turai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas