Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 09 23

K.Evansas: „Turime išvalyti savo žaidimą nuo klaidų“

Kauno „Žalgirio“ įžaidėjas Keenanas Evansas po kontrolinių rungtynių Kipre su Pirėjo „Olympiakos“ (72:75) kalbėjo apie padarytas klaidas ir būtinybę pailsėti prieš šeštadienį laukiančią naują dvikovą.
Keenanas Evansas
Keenanas Evansas / zalgiris.lt nuotr.

„Nekokios rungtynės abiem komandoms. Prasidėjo jos labai vėlai, nes prieš tai buvo rungtynės su dviem pratęsimais. Diena buvo ilga, – po mačo svarstė 11 taškų pelnęs amerikietis. – Abi komandos gali žaisti geriau, mes padarėme daug klaidų. Tikimės, kad klaidas ištaisysime prieš kitas rungtynes.

Nemanau, kad šiandien strigome kaip komanda. Manau, tiesiog pasitaikė ne mūsų diena. Tai priešsezoninės rungtynės, gali iš jų mokytis, bet jos labai skiriasi nuo reguliariojo sezono rungtynių. Turime išvalyti savo žaidimą nuo klaidų.“

Krepšininkas pasidžiaugė, kad su Pirėjo komanda jau žaidė nuo pasaulio čempionato nerungtyniavę Tomas Dimša ir Rolandas Šmitas bei tikėjosi greito Igno Brazdeikio prisijungimo.

„Turime vėl vienas prie kito, prie rotacijų priprasti. Visi bando atrasti rungtynių jausmą, bet buvo smagu vėl žaisti kartu su Rolandu ir Tomu. Tikiuosi, kad greitai prisijungs ir Iggy“, – sakė K.Evansas.

Po rungtynių su „Olympiakos“ kauniečiai turės mažiau nei 24 val. poilsio prieš stodami į dvikovą su Belgrado „Crveba Zvezda“ (rungtynių pradžia 16.45 val.). Serbijos ekipa penktadienį žaidė net 2 pratęsimus su Tel Avivo „Maccabi“ ir pralaimėjo 109:112.

„Reikia grįžti namo ir pailsėti, kiek tik galime. Man tai atrodo beprotiška. Turime pailsėti, kiek tik galime, ir pabandyti laimėti“, – užbaigė K.Evansas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas