Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2022 11 10

K.Kemzūra sustatė dvyliktuką dvikovai su V.Wembanyama ir prancūzais

Lietuvos krepšinio rinktinė penktadienio vakarą pasaulio čempionato atrankoje grumsis su Prancūzijos nacionaline komanda, o rungtynių išvakarėse Kęstutis Kemzūra paskelbė 12 žaidėjų, kuriais remsis rytojaus akistatoje.
Treniruotės akimirka
Treniruotės akimirka / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Laikinai atrankos langams Kazį Maksvytį vyr. trenerio pareigose pakeitęs K.Kemzūra iš 14 žaidėjų pasirinko neregistruoti rinktinės debiutanto 20-mečio Manto Rubštavičiaus ir Alytaus „Wolves“ puolėjo Regimanto Minioto.

Tai reiškia, kad prieš prancūzus lietuviai stos tokia sudėtimi: Mindaugas Kuzminskas, Eimantas Bendžius, Vaidas Kariniauskas, Arnas Velička, Gytis Radzevičius, Margiris Normantas, Marekas Blaževičius, Kristupas Žemaitis, Mindaugas Girdžiūnas, Martynas Echodas, Eigirdas Žukauskas ir Gytis Masiulis.

7 pergales iš 8 galimų atrankoje į kitų metų planetos pirmenybes pasiekę lietuviai jau beveik užsitikrino bilietą į Filipinuose, Indonezijoje ir Japonijoje vyksiantį turnyrą, nors iki atrankos pabaigos dar liko sužaisti keturis mačus.

Prieš Prancūziją su 18-mečiu supertalentu Victoru Wembanyama lietuviai stos penktadienį 19.30 val. Rungtynės bus žaidžiamos Panevėžio universalioje sporto arenoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas