Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 03

K.Maksvytis apie apsirgusį I.Brazdeikį: „Tikimės, kad viskas su juo bus gerai“

Kauno „Žalgiris“ pasiekė vieną lengviausių sezono pergalių, bet tą turėjo padaryti be apsirgusio ir su komanda nekeliavusio Igno Brazdeikio. Vis dėlto komanda viliasi, kad Iggy jau netrukus sugrįš į rikiuotę.

Kauniečiai Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) rungtynėse svečiuose 94:57 sutriuškino Prienų „Labas Gas“.

Po dviejų kėlinių „Žalgirio“ persvara dar buvo kukli (37:30), bet po ilgosios pertraukos dominavę kauniečiai laimėjo trečią ir ketvirtą kėlinius net 57:27.

„Pirma pusė tokia, sakyčiau, mieganti iš mūsų pusės. Dėl antros pusės priekaištų neturiu – judinome kamuolį, daugiau energijos buvo, padalinome laiką ir pasiekėme pergalę“, – po pergalės sakė K.Maksvytis.

Ar pirmoje mačo dalyje atitrūkti nepavyko dėl energijos stygiaus?

„Sunku pasakyti. Antroje pusėje pasitaisė, bet pirmoje vėlavome reaguoti į varžovų gynybą, vėlavome reaguoti į savo puolimą. Dėl to, jog antroje pusėje viską ištaisėme, priekaištų neturiu“, – teigė „Žalgirio“ strategas.

Spaudos konferencijoje jis išgirdo klausimą, ką rinktųsi prieš laukiančias žūtbūtines rungtynes ketvirtadienį Eurolygoje – tokį lengvą mačą su LKL autsaideriais ar treniruotę?

„Sunku pasirinkti. Yra trenerių, kurie sako, kad geriausia treniruotė – rungtynės. Yra kaip yra, prisitaikome. Neatsakysiu jums į klausimą – kartais būna taip geriau, kartais taip“, – sakė treneris.

Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ignas Brazdeikis
Eriko Ovčarenko / BNS nuotr./Ignas Brazdeikis

Jis į Prienus nesivežė Igno Brazdeikio. Puikiai Eurolygoje pastaruoju metu žaidžiantis krepšininkas nerungtyniavo dėl sveikatos problemų.

„Šiek tiek sirguliuoja, nedaug. Tikimės, kad viskas su juo bus gerai ir jau nuo rytojaus prisijungs prie mūsų“, – vylėsi K.Maksvytis.

VIDEO: „Betsafe–LKL“ rungtynių komentarai: „Labas Gas“ – „Žalgiris“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas