Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 03 26

K.Maksvytis: „Lyderiams reikėjo pailsėti“

Kauno „Žalgiris“ per „Betsafe-LKL“ rungtynes be vargo nugalėjo „Gargždus“ 96:70, o kauniečių vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis po mačo džiaugėsi gauta proga pataupyti daugiausiai žaidžiančius krepšininkus.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Teodoro Biliūno / BNS nuotr.

Rungtynes praleido Edgaras Ulanovas ir Rolandas Šmitas, o kitiems krepšininkams laikas buvo paskirstytas gan tolygiai.

„Pastarosiose rungtynėse R.Šmitas žaidė po nedidelio negalavimo, jis karščiavo keletą dienų, o tada sužaidė pilnas rungtynes. Nusprendėme nerizikuoti jo sveikata. O matant E.Ulanovo minutes... 30 ir daugiau. Tvarkaraštis – įtemptas, todėl davėme jiems pailsėti“, – sakė treneris.

Nebuvo rizikuojama ir labiau į žaidimą įtraukti Isaiah Tayloro, dėl kurio sveikatos aistruoliams tenka nerimauti gana dažnai.

„Ribojome jo minutes, nusprendėme, kad tegul jis žaidžia po truputį ir būna žaidimo ritme. Žiūrėjome, kad jis visada eitų į aikštę po apšilimo. Tikiuosi, po tokių rungtynių jam nieko blogesnio neatsitiko, o jis grįš dar stipresnis ir geresnis“, – aiškino K.Maksvytis.

Taip pat treneris pasidžiaugė vidurio puolėjo Kevarriuso Hayeso nusiteikimu, dėl kurio turėjo pastabų po ankstesnių „Betsafe-LKL“ rungtynių.

„Jis stengėsi, kovojo, rodė gerą energiją, – sakė žalgiriečių strategas. – Po geresnių ar blogesnių rungtynių mes visada išsikviečiame savo žaidėjus, kad galėtume paaiškinti situacijas, nereikia sakyti, kad čia buvo kilimėlis. Mes visada kalbamės su žaidėjais. Jis gerai treniruojasi, viskas su juo yra gerai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas