Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 22

K.Maskvytis: „Malonu, kai žaidėjas parodo, kad yra vertas žaidimo minučių“

Kauno „Žalgiris šiandien per „Betsafe-LKL“ rungtynes nugalėjo Kėdainių „Nevėžį-Optibet“ 76:70, tačiau komandos vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis liko nepatenkintas žaidėjų nusiteikimu.
Kazys Maksvytis
Kazys Maksvytis / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Galutiniame rungtynių rezultate skirtumas nėra didelis, jis nebuvo didelis visų rungtynių metu, tačiau „Žalgiris“ kontroliavo mačo eigą iki paskutinės minutės ir tikros grėsmės jų pergalei varžovai nesukėlė.

„Smagu, kad buvo kažkokia kova, bet pralaimėjimas yra pralaimėjimas, – po rungtynių kalbėjo Kėdainių komandos vyriausiasis treneris Gediminas Petrauskas. – Supratome, kad „Žalgiris“ atvažiuoja po dvigubos Eurolygos savaitės, nebus geriausios formos ir turime namie bandyti atidirbti bent tas vienas rungtynes. Tas beveik pavyko.“

Kauno komandos vyriausiasis treneris Kazys Maksvytis sakė, kad varžovai tikrai rodė daugiau noro.

„Rungtynės buvo tokios įdomios. Pirmoje pusėje abi komandos geriau puolė, antroje – geriau gynėsi. Man, be abejo, nepatiko nusiteikimas. Kažkiek galbūt jaučiasi nuovargis, bet nesinori ieškoti pasiteisinimų. Turime išeiti su vienoda motyvacija tiek prieš Kėdainius, tiek prieš Madrido „Real“, – dėstė treneris. – Kėdainiai tikriausiai pavargo, mes spaudėme nemažą rungtynių dalį. Iš mūsų pusės norėjosi daugiau, prametėme nemažai gerų metimų, norėjosi daugiau šviežumo ir geresnių sprendimų.“

Krepšinio specialistas taip pat pagyrė Luką Lekavičių, kuris visas pastarąsias Eurolygos rungtynes praleido ant atsarginių žaidėjų suolo, bet Kėdianiuose pelnė 21 tašką.

„Jis tikriausiai turėjo daugiausiai motyvacijos iš visų. Man pačiam gaila, kad jis nežaidė Eurolygos rungtynėse, bet malonu, kad žaidėjas užpyksta ir parodo tiek man, tiek visiems kitiems, kad jis yra vertas žaidimo minučių“, – sakė K.Maskvytis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas