Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 05 17

Karčią piliulę Utenoje nurijęs D.Adomaitis: „Realybė tokia, kad kai kur jie turi pranašumą“

LKL ketvirtfinalio serijoje tarp Vilniaus „Ryto“ ir Utenos „Juventus“ – netikėtai užgimusi intriga. Žydrūno Urbono auklėtiniai penktadienio vakarą sugebėjo nugalėti varžovus iš sostinės bei gerokai įpykdė pastarosios strategą Dainių Adomaitį. Jis po mačo pripažino, kad kai kuriose vietose šioje serijoje „Juventus“ turi panašumą.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Josvydo Elinsko / 15min nuotr.

„Viskas labai paprasta ir susiję su fiziškumu. Jei ir kitose rungtynėse mes jiems suteiksime virš 20 taškų iš antrųjų šansų, bus tas pats. Akcentavome tą prieš pirmą mačą, akcentavome ir dabar. Nepavyko. Kenny Gainesas sumetė daug sunkių metimų, norėjome gintis prieš jį kiek kitaip. Nesigavo“, – po mačo rankomis skėsčiojo „Ryto“ strategas.

Treneris atmetė bet kokias spekuliacijas, kad jo auklėtiniams žaisti prieš uteniškius šiek tiek trūksta motyvacijos ir užsivedimo.

„Tai tikrai ne nusiteikimo klausimas. Reikia pripažinti, kad jie kai kuriose pozicijose prieš mus turi pranašumą“, – kalbėjo vairininkas.

VIDEO: D.Adomaičio ir Ž.Urbono komentarai

Jo oponentas Žydrūnas Urbonas pasiuntė linkėjimus taip pat ketvirtfinalio seriją penktadienį išlyginusiam Prienų „Skycop“ strategui Virginijui Šeškui. Prieniškiai sugebėjo nugalėti Klaipėdos „Neptūną“.

Šį sezoną „Ryto“ ekipai uteniškiai buvo pralaimėję visus septynis mačus.

„Pagaliau peržengėme tą liniją. Anksčiau kažkaip sulūždavome, atiduodavome iniciatyvą ar pasimesdavome. Šiandien viskas buvo kitaip. Norėjome laimėti ir džiaugiuosi, kad atidavėme širdis“, – kalbėjo Ž.Urbonas, taip pat nepraleidęs progos pagirti puikiai mačui vadovavusius arbitrus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento