Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kas toliau? Jau pirma „Ryto“ ir „Žalgirio“ akistata gerino žiūrimumo rekordus

Praėjusį savaitgalį Lietuvos krepšinio sirgaliai buvo prikaustyti prie ekranų – pirmasis šio sezono „Betsafe-LKL“ grandų mūšis sulaukė rekordinių televizijos žiūrovų skaičių.

Jau trečiajame čempionato ture susitikę principiniai varžovai Vilniaus „Rytas“ ir Kauno „Žalgiris“ į aikštelę grąžino praėjusio sezono finalo dramą, kuri baigėsi „Ryto“ ekipos pergale. Po įtemptos kovos vilniečiai triumfavo 91:88.

Fantastiška atmosfera tvyrojo ne tik „Twinsbet“ arenoje, kurioje buvo išparduoti visi bilietai, bet ir prie televizorių ekranų. Remiantis Kantar ir Go3 duomenimis, rungtynes stebėjo pusė milijono (500 tūkst.) aistruolių – tai daugiausiai žiūrovų sutraukusi reguliaraus sezono rungtynių transliacija nuo 2017 metų.

„Šių rungtynių žiūrimumo skaičiai yra fantastiški, tačiau galime kalbėti apskritai ir apie visą čempionato pradžią – nepraėjo nė mėnuo, o šio sezono „Betsafe-LKL“ kovas per BTV ir Go3 jau pamatė 900 tūkst. žiūrovų. Tokie skaičiai tik patvirtina kalbas, kad šių metų sezonas žada būti vienas įdomiausių ir labiausiai įtraukiančių“, – sakė LKL komunikacijos vadovas Vaidas Leliuga.

Standings provided by Sofascore

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas