Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 17

Kauno „Žalgiris“ pranešė apie I.Tayloro traumos situaciją

Dar sykį traumą patyręs Isaiah Tayloras praleis pirmadienį vyksiantį Lietuvos krepšinio lygos („Betsafe-LKL“) lyderių mūšį.
Isaiah Tayloras
Isaiah Tayloras / „Scanpix“ nuotr.

„Šlaunį pasitempęs Isaiah Tayloras praleis šio vakaro rungtynes su Vilniaus „Rytu“, – pirmadienio vakarą pranešė „Žalgirio“ klubas.

„Jo būklė nuolat stebima ir nuo sveikimo greičio priklausys, kada jis sugrįš į aikštelę“, – pridūrė Kauno ekipa, kurios netrukus laukia ir Eurolygos ketvirtfinalio serija su Šarūno Jasikevičiaus „Barcelona“.

Serija iki 3 pergalių su „Barca“ Kazio Maksvyčio auklėtiniai pradės jau kitą savaitę. Pirmos dvejos rungtynės – balandžio 26 ir 28 dienomis – vyks Barselonoje.

Tuomet serija kelsis į Kauną – čia gegužės 3-iąją vyks bent vienas susitikimas. Jei prireiks ketvirtųjų rungtynių – jos Nemuno saloje vyks gegužės 5-ąją, o jei reikės ir penktųjų – tuomet serija grįš į Barseloną ir vienaip ar kitaip baigsis gegužės 9 dieną.

I.Tayloras į Kauną atvyko sezono viduryje, kai traumą patyrė „Žalgirio“ lyderis Keenanas Evansas – jam plyšo Achilo sausgyslė, tačiau ir I.Taylorą nuolat persekioja negandos.

Šlaunies trauma jam pasikartojo pergalingose penktadienio rungtynėse su Miuncheno „ Bayern“ komanda.

zalgiris.lt nuotr./Isaiah Tayloras Miunchene
zalgiris.lt nuotr./Isaiah Tayloras Miunchene

Vilkėdamas „Žalgirio“ aprangą amerikietis šiame Eurolygos sezone vidutiniškai renka po 8,7 taško, atlieka po 2,8 rezultatyvaus perdavimo ir sugriebia po 1,2 atkovoto kamuolio.

Tritaškius jis meta net 57,1 proc. taiklumu (8/14), tačiau baudas – vos 58,3 proc. (14/24).

Verta pažymėti, kad su I.Tayloru „Žalgiris“ pasiekė net 9 pergales per 12 rungtynių Eurolygoje, o tuomet, kai amerikietis rungtyniauti negalėjo – laimėjo tik sykį iš penkių galimų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas