Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 12 03

Keturis „Barcos“ lietuvius Kaune pradžiugino LKL aukso žiedai

Ketvirtadienio popietę kartu su visa „Barcelona“ komanda į Kauną atvyko keturi jo trenerių štabe dirbantys lietuviai, kurių laukė ir maloni procedūra – viešbutyje jiems įteikti Lietuvos krepšinio lygos aukso žiedai.

Šarūnas Jasikevičius, Darius Maskoliūnas, Tomas Masiulis ir Justinas Grainys čempionų žiedus gavo už 2019-2020 m. sezoną, kurį nutraukus dėl COVID-19 pandemijos nugalėtoju buvo paskelbta Kauno „Žalgirio“ ekipa.

Didžioji dalis žalgiriečių, likusių komandoje ir šį sezoną, žiedus atsiėmė per pirmąsias LKL sezono rungtynes, o dar vienas klubą per tarpsezonį palikęs žaidėjas KC Riversas žiedą gavo atvykęs į Kauną su Sankt Peterburgo „Zenit“ ekipa.

Sezono eigoje LKL žiedai turėtų papuošti ir Edgaro Ulanovo bei Zacho LeDay pirštus.

Žiedus treneriams įteikė „Betsafe-LKL“ generalinis direktorius Romualdas Brazauskas.

„Tas sezonas buvo keistas, buvome viena iš tų valstybių, kuriai nereikėjo iki galo žaisti, kad taptume čempionais, bet tikrai malonu. Darbas padarytas normaliai, buvome favoritai – daug šansų, kad būtume laimėję, bet niekada negali žinoti“, – LKL svetainei kalbėjo treneris.

Paklaustas, ar tai gali būti ne paskutinis jo žiedas, Š.Jasikevičius tokios galimybės neatmetė. „Gyvenimas parodys“, – atsakė strategas.

VIDEO: Į Kauną sugrįžęs Š. Jasikevičius: „Labai malonu gauti žiedą dar vienerius metus“

Š.Jasikevičiui tai jau septintas LKL aukso žiedas karjeroje – penkis jis iškovojo kaip vyriausiasis treneris, vieną – kaip trenerio asistentas ir vieną – kaip krepšininkas.

D.Maskoliūnas šešis LKL aukso žiedus laimėjo dar atstovaudamas „Žalgiriui“ žaisdamas krepšinį, o trenerio karjeroje tai jau šeštas čempiono žiedas dabartiniam Lietuvos rinktinės vyr. treneriui.

T.Masiulis į trofėjų lentyną padės jau septintą LKL čempiono žiedą – penkis jis pasiekė rungtyniaudamas ir du iškovojo asistuodamas Šarui.

Fizinio parengimo treneriui J.Grainiui tai jau septintas LKL čempiono žiedas.

Keturių lietuvių vadovaujama „Barca“ į kovą prieš „Žalgirį“ stos penktadienį 20 val.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas