Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 12 03

„Kibirkštis“ stringa ne tik Europoje – antrą kartą pralaimėjo Klaipėdoje

Lietuvos moterų krepšinio čempionė Vilniaus „Kibirkštis“ šį sezoną turi didelių sunkumų. Sostinės atstoves Europos taurės turnyre didžiuliais skirtumais triuškina Turkijos ir Prancūzijos klubai, o dabar komanda patyrė ir dar vieną skaudų pralaimėjimą vietiniame fronte.
Marina Solopova
Marina Solopova / Vykinto Selivončiko nuotr.

Dar spalio 8 dieną per Lietuvos moterų lygos rungtynes Klaipėdos LCC tarptautinio universiteto komanda nugalėjo „Kibirkštį“ 92:86.

Šiandien uostamiestyje vilnietės krito prieš „Neptūną-Amberton“ rezultatu 79:94. Šios rungtynės skaičiuojamos ir į Lietuvos, ir į Baltijos lygų įskaitą.

Sostinės komandai nepadėjo amerikietė Morgan Pullins ir ukrainietė Viktorija Babyč, tačiau klaipėdietės turėjo dar didesnių nuostolių. „Neptūno-Amberton“ vyriausiasis treneris Martynas Airošius galėjo naudotis vos 7 žaidėjų paslaugomis.

Vis dėlto to užteko, kad prieš 2 dienas 30-metį atšventęs krepšinio specialistas įtikinamai pranoktų gerokai labiau patyrusio Rimanto Grigo vadovaujamą varžovių komandą.

Nugalėtojoms ukrainietė Viktoria Balaban pelnė 29 taškus, Marina Solopova – 22, kolumbietė Maria Delgado – 21, o latvė Rūta Stipra – 14 (13 atk. k., 7 rez. p.).

Vilniaus ekipoje rezultatyviausios buvo Eglė Zabotkaitė (17), Gabrielė Šulskė (16), Livija Sakevičiūtė (12) ir Dalia Donskichytė (10).

Lietuvos čempionate „Kibirkštis“ (4-2) dabar užima 2 vietą, o „Neptūnas-Amberton“ (3-3) – 4.

Baltijos lygoje klaipėdietės (7-1) žengia antros, o „Kibirkštis“ (3-2), kurią Vilniuje anksčiau dar 85:49 sutriuškino Rygos TTT komanda, šiuo metu yra tik 7-a.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi