Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 07

Kinijos sezono pratęsimas vyks be Donato Motiejūno – aukštaūgis grįžta į Lietuvą

Kinijos krepšinio pirmenybių (CBA) atnaujinimui besiruošianti Šanchajaus „Sharks“ sezono pratęsime turės verstis be iš vedančiųjų savo krepšininkų. „Sportando“ redaktorius Emiliano Carchia praneša, kad Donatas Motiejūnas Kinijoje šiame sezone nežais ir jau yra pakeliui į Lietuvą.
Donatas Motiejūnas
Donatas Motiejūnas / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Žurnalistas socialiniame tinkle pasidalijo dar šiandien oro uoste daryta nuotrauka, kurioje matomas tiek Donatas Motiejūnas, tiek krepšininko asmeninis treneris Virginijus Mikalauskas.

E.Carchia skelbia, kad lietuviai grįžta namo, o D.Motiejūnas Kinijoje šiemet neberungtyniaus. Tokio krepšininko sprendimo priežastis nėra detalizuojama.

Prieš sustabdant sezoną „Sharks“ savo sąskaitoje turėjo 9 pergales ir 21 pralaimėjimus bei rikiavosi tik 16-oje turnyrinės lentelės vietoje.

Pats D.Motiejūnas buvo vienas svarbiausių „ryklių“ krepšininkų – per 37 minutes pelnydavo po 22,8 taško ir sugriebdavo po 15,1 kamuolio.

213 cm ūgio vidurio puolėjas paskutinį sykį oficialiose rungtynėse žaidė dar vasario pabaigoje, kuomet po ilgos pertraukos apsivilko Lietuvos vyrų nacionalinės rinktinės marškinėlius atrankoje į EČ. Aukštaūgio rodikliai per dvejas rungtynes siekė 13,5 taško ir 6 kamuolius.

„Sportando“ kiek anksčiau paskelbė, kad Šanchajaus klubas siekia iki atnaujinto sezono pabaigos išsaugoti amerikietį Ray'ų McCallumą, kuris, pasitraukus lietuviui ir kitam amerikiečiui Jaredui Cunninghamui, turėtų tapti ryškiu ekipos lyderiu.

Visgi sezono pratęsimą Kinijoje pasitikti turėtų kitos puikiai visame pasaulyje žinomos pavardės, tokios kaip Jeremy Linas, Sonny Weemsas, Ekpe Udoh ar Ty Lawsonas.

CBA pirmenybės bus atnaujintos birželio 20-ąją.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas