Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 10 09

KMT: be lyderių žaidę jaunieji žalgiriečiai „Dzūkijos“ egzamino neišlaikė

Antradienį startavo Karaliaus Mindaugo taurės (KMT) turnyras. Pirmąją jo dieną Alytaus „Dzūkija“ svečiuose 89:84 (28:13, 19:23, 24:19, 18:29) palaužė Kauno „Žalgirio-2“ ekipą.
Dominykas Domarkas
Dominykas Domarkas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Atsakomąjį mačą komandos Alytuje žais spalio 16 dieną, o į kitą etapą žengs geresnį įmestų ir praleistų taškų skirtumą turinti ekipa.

„Žalgirio“ dubleriai šiose rungtynėse vertėsi be svarbiausių savo žaidėjų: dėl treniruotės su pagrindine komanda mačą praleido Rokas Jokubaitis, Erikas Venskus ir Lukas Uleckas, tuo tarpu Kerras Kriisa kartu su Estijos 3x3 komanda dalyvauja jaunimo olimpiadoje Argentinoje.

Nepaisant to, „Žalgiris-2“ garbingai atsilaikė prieš oponentus iš „Betsafe–LKL“, o paskutinio kėlinio metu net atkūrė intrigą.

Nors ketvirtį „Žalgirio“ dubleriai pradėjo atsilikdami 55:71, netrukus tikslą pasiekė trys tolimi metimai, svarbius taškus iš įvairių distancijų rinko Vitalijus Kozys, o po Lauryno Vaištaro ir Arno Adomavičiaus metimų komandas skyrė vos 7 taškai – 78:85.

Likus pusantros minutės tritaškį smeigė A.Adomavičius, o po Egidijaus Dimšos baudų dar vieną šūvį pridėjo V.Kozys – 84:87. Likusios buvo 46 sekundės, M.Sušinskas buvo taiklus, o Modestas Kancleris nepataikė ir „Dzūkija“ iškovojo pergalę.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šviežia ir kokybiška mėsa: kaip „Lidl“ užtikrina jos šviežumą?
Reklama
Kaip efektyviai atsikratyti drėgmės namuose ir neleisti jai sugrįžti?
Reklama
Sodyba – saugus uostas neramiais laikais
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai