Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Krepšinio žvaigždės rinkosi į legendinę halę: paminėtas „Žalgirio“ 80-mečio jubiliejus

Šeštadienį legendinėje Kauno sporto halėje paminėtas Kauno „Žalgirio“ krepšinio klubo 80-mečio jubiliejus. Iškilmingame renginyje dalyvavo buvę ir esami Kauno „Žalgirio“ krepšininkai, treneriai, veteranai, administracijos darbuotojai, partneriai – visi, kas prisidėjo prie klubo pamatų kūrimo.

Kauno sporto halėje renginio šeimininkas Kauno „Žalgirio“ prezidentas Paulius Jankūnas su žmona Ieva pasitiko kiekvieną garbų svečią, kurie vėliau buvo palydėti į iškilmių vieta virtusią pagrindinę salę.

Šventėje netrūko ne tik sveikinimo kalbų ar „Žalgiriui“ nusipelniusių asmenų apdovanojimų, bet ir skambėjo Justino Jaručio, Justės Arlauskaitės–Jazzu ir choro „Liepaitės“ atliekami kūriniai.

Kauno „Žalgiris“ įkurtas 1944 metais. Per šį laiką žalgiriečiai laimėjo daugybę nacionalinių čempionatų ir įsitvirtino kaip nuolatiniai Europos klubinio krepšinio turnyrų dalyviai.

Bėgant metams komandoje išaugo daug krepšinio legendų, palikusių neišdildomą pėdsaką šiame sporte. Turtingą Kauno „Žalgirio“ istoriją lemia ne tik pasiekimai aikštelėje, bet ir aistringi sirgaliai, kurių neabejingas palaikymas padeda komandai siekti aukštumų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas
Reklama
Skrydžio režimu: atviras „Gurtam“ vadovo interviu su Benediktu Vanagu
Reklama
Kokias tvoras ir kodėl šiemet renkasi namų savininkai?
Reklama
Daugiau Pliusų sporto entuziastams:„Gym+“ vėl plečiasi