2021 12 24

Laiškai Kalėdų Seneliui: ką po eglute norėtų rasti kiekvienas LKL klubas?

Kalėdos – stebuklų metas. Vieniems Lietuvos krepšinio lygos klubams trūksta magiško potėpio, kiti norėtų nenukrypti nuo esamo kurso, bet per petį dairosi į esamus ir bręstančius konkurentus. PIKENROLO KLUBO dalyviai Rokas Pakėnas ir Linas Kleiza svarstė, ką po eglute norėtų rasti kiekvienas LKL klubas?
Kalėdinių norų sąrašas LKL klubam
Kalėdinių norų sąrašas LKL klubam / 15min ir Scanpix nuotr. / A.Baltrušaičio montažas
„Twitter“ nuotr./Šarūnas Jasikevičius
„Twitter“ nuotr./Šarūnas Jasikevičius

Kauno „Žalgiris“: Šarūną Jasikevičių.

Nežinia, ar Šaras išspręstų visas dabartines Lietuvos čempionų bėdas, kurių yra apstu – komplektacija, kontraktai ir žaidėjų pajėgumas, bet „Barcelona“ strategas tikrai ištrauktų Kauno „Žalgirį“ iš Eurolygos dugno.

Pirmasis sezonas be Š.Jasikevičiaus buvo solidus – du titulai vietiniame fronte ir 17 pergalių Eurolygoje. Krachas prasidėjo vasarą, Šaro įpėdiniui Martinui Schilleriui atsiraitojus rankoves ir pagal save ėmus konstruoti sudėtį.

Prarastas komandos identitetas, pralaimėjimų liūnas, pokyčiai trenerių ir žaidėjų korpusuose, tuštėjanti „Žalgirio“ arena... Šarai, padėk.

„Prie Šaro žaidėjai tikrai žinotų savo vaidmenis ir ką reikia aikštelėje daryti. Žaidimas būtų žymiai kūrybingesnis, žaidėjai būtų žymiai geriau išnaudojami. Gynybinio plano treneris, bet ir puolime jis yra genialus – visada atras per kurias varžovų vietas ir kaip reikėtų mušti“, – PIKENROLO KLUBE sakė Linas Kleiza.

Aišku, nepamirškime ir Šaro statuso Lietuvoje. Jis tikrai pritrauktų daugiau žiūrovų į Nemuno salą bei lėšų į „Žalgirio“ biudžetą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas