Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 08 18

Lietuviams už skriaudas atkeršiję australai svajoja: mes nugalėsime JAV

Australijos krepšinio rinktinė olimpinių žaidynių ketvirtfinalyje nepaliko jokių vilčių lietuviams. Įkvėpti sėkmingo pasirodymo australai jau svajoja apie aukso medalius.
Aronas Baynesas
Aronas Baynesas / „Scanpix“/AP nuotr.

„Nubaudę Lietuvą Boomers kuria istoriją“, – apie savo krepšininkų pergalę Rio pranešė vienas didžiausių šalies dienraščių „Herald Sun“.

Nuo 2000 metų pirmą kartą dėl olimpinių medalių kovosiantys australai yra įsitikinę, kad būtent jie gali nutraukti JAV rinktinės dominavimą: „Dabar, kai amerikiečiai stringa, nėra geresnės progos juos įveikti.“

Tiesa, australams pusfinalyje dar reiks įveikti vis geriau atrodančią Serbiją.

„Herald Sun“ džiūgauja, kad pagaliau nugalėta daugelį metų erzinusi Lietuva: „Net galingos 1996 ir 2000 metų Australijos rinktinės nesugebėjo įveikti amžino priešo iš Lietuvos“.

„Į pergalę nebent kabinosi klasiškas įžaidėjas Mantas Kalnietis ir „Knicks“ puolėjas Mindaugas Kuzminskas, tačiau australai buvo paprasčiausiai geresni“, – įsitikinęs apžvalgininkas Jonas Ralphas.

Australai džiaugiasi, kad praktiškai jokio pavojaus nesukūrė labiausiai liaupsintas Jonas Valančiūnas. Tačiau pabrėžė, kad nugalėta trečią vietą FIBA reitinge užimanti komanda.

„The Courier Mail“ australų pergalę prieš Lietuvą pavadino vienu geriausiu rinktinės pasirodymų istorijoje: „Pasaulis ploja Boomers meistriškumo pamokai.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Žaidimų industrijos profesionalus subūrusiems „Wargaming“ renginiams – prestižiniai tarptautiniai apdovanojimai
Reklama
Namuose drėgna, kaupiasi kondensatas ant langų. Kaip apsaugoti savo namus nuo pelėsio?
Reklama
Advento kalendoriai – nuo paprastos tradicijos iki prabangos segmento
Reklama
Kaip išvengti peršalimo komplikacijos – sinusito