Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 12 17

„Lietuvos ryto“ ir „Žalgirio“ mūšio belaukiant. LKL trenerių nuomonė – 1:1

Daugiau nei dešimtmetį dėl stipriausios Lietuvos komandos vardo kovojančios Vilniaus „Lietuvos ryto“ ir Kauno „Žalgirio“ komandos šį sekmadienį žais pirmąsias tarpusavio rungtynes. Pirmoji, daugiau nei po pusmečio grandų dvikova nepalieka abejingų ir kitų lygos komandų trenerių.
Kauno „Žalgiris“
Kauno „Žalgiris“ / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

Prienų ekipos „TonyBet“ strategas Virginijus Šeškus pergalę prognozuoja Vilniaus komandai.

„Manau, kad šiose rungtynėse bus labai svarbus savos aikštės pranašumas. Be to, „Lietuvos rytas“ žais vadovaujamas naujo trenerio, o tokiose situacijose žaidėjai dažnai pasitempia. Kiekvienas norės pasirodyti kuo geriau, dėl to daugiau šansų, kad šiame mače laimės aikštės šeimininkai“, – sakė V.Šeškus.

Priešingos nuomonės buvo Kauno rajono „LSU-Atleto“ klubo treneris Edas Nickus. Jo nuomone, „Žalgiris“ pasinaudos gerokai silpnesne varžovų priekine linija: „Į šį klausimą lengviau būtų atsakyti po „Žalgirio“ rungtynių su Bambergo „Brose Baskets“. Šios rungtynės bus labai svarbios psichologiškai. Šiandien sakyčiau, kad daugiau šansų turi kauniečiai. „Žalgirio“ vidurio puolėjai tikrai turi  didesnę patirtį.“

„Taip, „Žalgirio“ priekinė linija stipresnė, bet prie perimetro „Lietuvos rytas“ turi labai gerus žaidėjus. Jie visi gali pataikyti iš toli. Kauniečiai neteko Martyno Pociaus, tad jų situacija tapo dar sudėtingesnė“, – kontrargumentavo V.Šeškus.

„Sutinku, kad „Lietuvos ryto“ „mažiukai“ geresni, tačiau jiems labai trūksta stabilumo. Aišku, jeigu Martynas Gecevičius sužais geras rungtynes, tai „Žalgiriui“ bus sunku, tačiau ir yra tas žodis „jeigu“. Daug minusų ir pliusų turi abi komandos. Vis dėlto paprastai laimi ta komanda, kuri gerai žaidžia gynyboje ir geriau kovoja dėl atšokusių kamuolių“, – kalbėjo E.Nickus.

LKL čempionato rungtynės „Lietuvos rytas“ – „Žalgiris“ vyks šį sekmadienį „Siemens“ arenoje 16 valandą.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas