Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2017 08 29

„Lietuvos ryto“ klubas išgelbėjo Lietuvos rinktinę, D.Motiejūno situacija neaiški

Antras dublis. Antradienio popietę Lietuvos rinktinės krepšininkai ir vėl rinkosi Vilniaus oro uoste skrydžiui į Tel Avivą. Jonas Valančiūnas vėl pozavo su gerbėjais ir klausėsi gražių linkėjimų. Tik Dainius Adomaitis, bendraudamas su žurnalistais, jau ne taip drąsiai planavo ateitį. „Pirmiausia, reikia nuvykti į Izraelį“, – paklaustas, koks planas laukia Tel Avive, šypsodamasis kalbėjo treneris.
Dainius Adomaitis
Dainius Adomaitis / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

Pirmadienį dėl lėktuvo gedimo į Europos čempionatą taip ir neišvykę krepšininkai nebuvo linkę skųstis.

„Išėjo situacija tokia, kokia išėjo. Niekas to nenorėjo. Ačiū pilotams, kurie neprisiėmė rizikų ir gana greitai viską sutvarkė. Tikimės pakilti šiandien“, – atsargiai kalbėjo į oro uostą atvykęs Dainius Adomaitis.

VIDEO: Lietuvos rinktinės krepšininkai vėl rinkosi Vilniaus oro uoste skrydžiui Tel Avivą

Nors rinktinei teko pirmadienio pusdienį pralaukti oro uoste, antradienis buvo daug produktyvesnis.

Izraelyje turėjusi vykti treniruotė persikėlė į Vilniaus „Lietuvos ryto“ klubo areną, kurioje prieš išvykdami treniravosi krepšininkai.

„Negalime pakeisti situacijos, tai pakeiskime požiūrį. Manau, kad tą laiką išnaudojome gerai, norėjosi, kad viskas vyktų pagal planą, bet... Ačiū „Lietuvos ryto“ klubui, kuris suteikė galimybę treniruotis jų salėje. Viešbutyje vyrai pailsėjo. Tiesiog tą treniruotę, kuri turėjo būti Izraelyje, perkėlėme į Vilnių“, – apie rastą išeitį pasakojo rinktinės treneris.

Antradienį Izraelį pagaliau pasieksianti Lietuvos rinktinė ten lauks labai svarbios komandos detalės – Donato Motiejūno. Dėl uragano Harvey Hjustono oro uostas vis dar uždarytas, baiminamasi, kad krepšininkas gali nespėti atvykti pirmųjų rinktinės rungtynių išvakarėse.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Motiejūnas
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Donatas Motiejūnas

Krepšinio federacijos generalinis sekretorius Mindaugas Špokas neslėpė, kad kol kas nerimas išlieka: „Atnaujintos informacijos dar neturime, patys lygiai taip pat laukiame. Tikimės, kad viskas bus gerai.“

D.Adomaitis tikino, kad bendravo su D.Motiejūnu, ir tikisi, kad planas visgi pavyks: „Tikimės, kad jis spės. Kol kas viskas eina pagal planą. Susirašėme su juo ir viskas yra tvarkoj.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas