Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 04 08

Liūdna gaida svarbų pralaimėjimą palydėjęs N.Čanakas: „Nėra kada verkšlenti“

Panevėžio „7bet-Lietkabelis“ (16-10) Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) šeštadienį patyrė skaudų pralaimėjimą, kuris gali nulemti, kad atkrintamųjų etape gali tekti susikauti su Kauno „Žalgirio“ krepšininkais. Po skaudaus pralaimėjimo ekipos strategas Nenadas Čanakas buvo nusivylęs šia nesėkme, bet pabrėžė, kad laiko liūdesiui tiesiog nėra.
Nenadas Čanakas
Nenadas Čanakas / P.Židonio nuotr.

Panevėžiečiai išvykoje Alytaus „Wolves“ (18-8) komandai pralaimėjo rezultatu 65:70 ir leido aikštės šeimininkams įsitaisyti patogioje trečioje pozicijoje turnyrinėje lentelėje.

„Sveikinimai varžovams. Šiandien jie buvo gersnė komanda. Su tokiu tritaškių pataikymu ir pralaimėta kova dėl kamuolių mes negalime čia laimėti. Nežaidėme gerai. Perdaug pramestų metimų. Neturime laiko verkimui, turime ruoštis antradieniui“, – po pralaimėto mačo sakė strategas.

Panevėžio ekipai nepadėjo susižeidęs Gediminas Orelikas ir dėl legionierių limito neregistruotas Stefanas Peno, bet debiutavo Jordenas Duffy. Pastarasis per 15 minučių pelnė 6 taškus, atliko 5 perdavimus, perėmė 3 kamuolius, rinko 12 naudingumo balų.

Skaudų pralaimėjimą panevėžiečiai patyrė ne pačiu geriausiu metu, nes kita savaitė Aukštaitijos ekipai bus viena svarbiausių šį sezoną. Balandžio 12 dieną (trečiadienis) N. Čanako auklėtiniai stos į kovą Europos taurės aštuntfinalyje su „Paris Basketball“ klubu.

– Rungtynes pradėjote gerai, tačiau vėliau varžovai išsiveržė į priekį. Kas pasikeitė? – buvo paklausta N.Čanako

– Ką aš galiu pasakyti. Nors jie ir prastai pradėjo, tačiau toliau tęsė žaidimą ir sugrįžo. Jie gerai išnaudojo pražangas. Žaidėme prieš trečia LKL komanda, prieš gerą komandą, todėl jie tiesiog nusipelnė šios pergalės.

– Kokie yra jūsų pirmieji įspūdžiai apie komandos naujoką Jordeną Duffy?

– Kaip ir sakiau prieš rungtynes, dabar dar yra per anksti kažką sakyti. Jis turi pakankamai kokybės. Nėra lengvą įsilieti į komandą. Šiuo metu jam nėra pats lengviausias laikotarpis, nes jis gyvena Ramadano ritmu, todėl turime jį suprasti. Viską pamatysime ateityje. Jis geras žaidėjas, geras žmogus.

VIDEO: Trenerių komentarai

– Kitą savaitę turite svarbiausią sezono mačą. Ar Gediminas Orelikas bus pasiruošęs žaisti?

– Mes nusipelnėme tų rungtynių ir jos bus tikrai svarbios, tačiau pats svarbiausias mačas man buvo šiandien. Šios rungtynės gali nuspręsti trečiosios vietos nugalėtoją LKL reguliariajame sezone. Kalbant apie Oreliką, tai dar matysime.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas