Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 05 26

LKL sezono rekordą iš Utenos išsivežęs M.Schilleris: „Varžovams baigėsi degalai“

Trečiadienio vakarą Kauno „Žalgiris“ iš Utenos sugrįžo su šio sezono LKL rezultatyvumo rekordu ir sušiais vakarienei, kuriuos įmetęs šimtąjį tašką komandos draugams turėjo serviruoti rezultatyviausias LKL čempionų žaidėjas Rokas Jokubaitis. Visgi 116:80 varžovus sutaršiusios komandos strategas Martinas Schilleris išliko ištikimas sau ir spinduliavo ramybe.
Martin Schiller
Martin Schiller / Roko Lukoševičiaus / 15min nuotr.

„Reikia suprasti, kad varžovams tiesiog baigėsi jėgos. Jie pavargo, neturėjo kelių žaidėjų, trūko rotacijos ir išlaikyti mūsų tempą jiems buvo sudėtinga“, – po mačo atviravo M.Schilleris.

Kauniečiai rungtynes nulaužė antrojo kėlinio antroje pusėje, kai spurtavo 18:3.

„Manau, kad šį mūsų spurtą pirmiausia lėmė pagerėjusi gynyba. Manau, vaikinai sužaidė gerai abiejose aikštelės pusėse. Rokas Jokubaitis po prastesnio pirmo mačo pasirodė labai gerai ir prisidėjo prie tos trijų minučių atkarpos antro kėlinio pabaigoje“, – teigė specialistas.

Paklaustas apie šio sezono LKL rezultatyvumo rekordą, kurį kauniečiams pavyko pasiekti Utenoje, austras tik šypsojosi: „Tai visiškai nesvarbu“.

Mačo pabaigoje Steve'as Vasturia pataikė tris tritaškius ir mačą baigė su devyniais taškais.

Visgi papildomų minučių gynėjui trečiajame mače treneris nežadėjo.

„Matysime, kaip čia bus. Steve'as yra geras žaidėjas, bet yra dilema – mes turime dvylika žaidėjų, gilią sudėtį ir paskirstyti minutes visiems nėra lengva“, – tikino strategas.

VIDEO: M.Schillerio ir Ž.Urbono komentarai

„Kol turėjome jėgų, tol stengėmės žaisti ir tai mums neblogai pavyko. Už tai reikia vyrus pagirti. Bandėme špaguotis, bet pavargome. „Žalgiris“ strigo zoninėje gynyboje, kurį laiką laikėmės, tačiau kauniečiai yra gera komanda ir labai greitai suprato kas ir kaip“, – mačą apibendrino „Juventus“ strategas Žydrūnas Urbonas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas