Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2013 03 18

„LSU-Baltų“ direktorius Edas Nickus: „Šarūnas Beniušis visus maloniai nustebino“

Kauno „LSU-Baltų“ komandos direktorius Edas Nickus sakė, kad savaitgalį LKL „Žvaigždžių dienos“ šventę vainikavęs „Oro karaliaus“ konkursas maloniai nustebino komandos žaidėjus ir vadovus. Gražiais dėjimais krepšinio gerbėjus džiuginęs šio konkurso debiutantas Šarūnas Beniušis pirmą kartą iškovojo nugalėtojo titulą.
Konkurso akimirka
Šarūnas Beniušis laimėjo LKL „Oro karaliaus“ titulą. / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

„Neabejojau, kad Šarūnas gali gerai pasirodyti. Į šį žaidėją atkreipėme dėmesį dar praėjusį sezoną, kai NKL pirmenybėse jis atstovavo Mažeikių komandai. Jis labai plastiškas, šoklus žaidėjas. Praėjusiais metais kvietėme dalyvauti NKL „Žvaigždžių dienose“.

Kai buvo atrenkami žaidėjai šių metų konkursui, Šarūnas net nebuvo įtrauktas į dalyvių sąrašą. Paskambinau LKL generaliniam direktoriui Linui Giliui ir sakiau, kad turime talentingą krepšininką, kuris papuoštų konkursą. Džiaugiuosi, kad jam buvo sudarytos galimybės dalyvauti konkurse“, – teigė Edas Nickus.

Ilgametis treneris baiminosi, kad jaunas žaidėjas prieš pasirodymą „neperdegtų“. Tačiau 19 metų 206 cm ūgio puolėjas, pirmą kartą dalyvavęs konkurse, užbūrė Šiaulių areną.

„Džiaugiuosi, kad „Oro karaliumi“ vėl tapo mūsų komandos žaidėjas. Galima sakyti, kad tai – klubo tradicija. Šį titulą yra iškovoję ir „Atletui“ atstovavę Darius Sirtautas, Aidas Buzelis, Vaidas Jurgilas. Manau, kad Šarūnas Beniušis, pratęsęs tradicijas, taps svarbiu mūsų komandos žaidėju“, – sakė „LSU-Baltų“ komandos direktorius.

E.Nickus teigė, kad Šarūnas Beniušis savo šoklumą galėjo įrodyti ir praėjusiais metais rungtyniaudamas su geriausiomis NCAA komandomis turnyre Italijoje bei Kinijos krepšinio komandomis viešnagės šioje šalyje metu.

„Jam šiemet atsiskleisti galimybių yra kur kas daugiau. „LSU-Baltų“ treneris Darius Dikčius vis dažniau leidžia rungtyniauti LKL pirmenybėse, vėl laukia tradiciniai turnyrai Kinijoje ir Italijoje. Džiaugiuosi, kad mums pavyksta atrasti jaunus žaidėjus, kurie jau dabar stebina krepšinio gerbėjus ir ekspertus. Ir toliau ieškosime jaunų talentų.O Šarūnui dar reikės įrodyti savo vertę krepšinio aikštelėje, joje neužtenka vien geros koordinacijos, tad dėsime daug pastangų, kad šis krepšininkas ir toliau žibėtų. Gaila, kad dėl kai kurių priežasčių tritaškių konkurse nepavyko sudalyvauti Šarūnui Vingeliui, vis dėlto šis sezonas jam labai nelengvas, neabejoju, kad apie šį ir kitus „LSU-Baltų“ krepšininkus dar kalbėsime ne kartą“, – sakė komandos direktorius Edas Nickus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas