Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 02 28

Martinas Schilleris atskleidė susižeidusių A.Milaknio ir Th.Walkupo situaciją

Kauno „Žalgirio“ krepšininkai sekmadienio vakarą 85:72 nugalėjo Klaipėdos „Neptūną“, tačiau dvikovų maratonas tik įsibėgėja. Po vienos dvigubos Eurolygos savaitės, kurios metu žalgiriečiai sužaidė ir vienas nukeltas rungtynes, laukia ir antroji. LKL čempionų strategas po rungtynių atskleidė susižeidusių savo auklėtinių situaciją, kuri yra labai skirtinga.
Martinas Schilleris
Martinas Schilleris / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.

„Noriu pasveikinti savo vyrukus su pergale. Per tris ketvirčius padarėme 11 klaidų ir šie skaičiai buvo per dideli. Abi rungtynių puses pradėdavome neišprovokuotomis klaidomis, tačiau jas rungtynių eigoje pavyko ištaisyti. Esu patenkintas, kad pavyko tolygiai paskirstyti minutes žaidėjams ir esame laimingi dėl pergalės“, – rungtynes reziumavo austras.

Šiose rungtynėse „Žalgirio“ vairininkas vertėsi be Thomaso Walkupo ir Artūro Milaknio. Tiesa, jei amerikietis į rikiuotę turėtų sugrįžti jau artimiausiu metu, snaiperio iš Lietuvos aikštėje reikės palūkėti.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Artūras Milaknis
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Artūras Milaknis

„Thomasui turėtų viskas būti gerai. Rungtynėse Madride jis nykstelėjo čiurną. Per pastarąsias savaites jis savo čiurną susižeidė keletą kartų, todėl nuspendėme leisti jam išsigydyti traumą. Tačiau manau, kad su juo viskas bus gerai.

Milas iš rikiuotės iškrito mažiausiai mėnesiui. Tikslios datos negaliu atskleisti visu 100 procentų, tačiau šiuo metu jo tikrai nepamatysime“, – atskleidė Schilleris.

Priminsime, kad A.Milaknis rungtynėse prieš Belgrado „Crvena Zvezda“ patyrė kirkšnies traumą.

„Žalgiris“ su 14 pergalių ir 12 pralaimėjimų Eurolygoje žengia dešimtas.

Kitą savaitę žalgiriečių laukia du svarbūs mūšiai namuose: antradienį su Vilerbano ASVEL ir penktadienį su Milano „Olimpia“.

VIDEO: Martin Schiller discusses victory over Neptunas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas