Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti
2023 10 27

Martynas Purlys pakomentavo permainas „7bet-Lietkabelio“ trenerių štabe

Panevėžio „7bet-Lietkabelio“ gretose permainos – vyriausiojo trenerio poste Robertą Štelmaherį keičia į Aukštaitiją sugrįžtantis Nenadas Čanakas, – penktadienį paskelbė Panevėžio klubas.

Vasarą Panevėžį po penkių sezonų palikęs Nenadas Čanakas stojo prie Ankaros „Turk Telekom“ ekipos vairo, tačiau šios savaitės pradžioje buvo atleistas.

Su Turkijos sostinės klubu 47-erių strategas iškovojo dvi pergales ir patyrė dvi nesėkmes vietinėse pirmenybėse, Europos taurės varžybose laimėjo kartą per trejas rungtynes.

Tarpsezoniu „7bet-Lietkabelio“ vyr. treneriu tapęs R.Štelmaheris Panevėžio ekipą atvedė į keturias pergales iš šešių Betsafe-LKL fronte, Europos taurės turnyre per keturis mačus įveikti pavyko tik „Arį“ (84:74).

Paskutinėse trejose rungtynėse panevėžiečiai dideliais skirtumais nusileido Ulmo „ratiopharm“ (74:99) ir Vilniaus „Rytui“ (73:94), o trečiadienį lemiamu metimu krito prieš Trento „Dolomiti Energia“ (92:93).

„Tikimės, kad šis sprendimas padės klubui įgyvendinti numatytus tikslus, – situaciją komentavo „7bet-Lietkabelio“ direktorius Martynas Purlys. – Nereikia niekam pristatinėti Čanako, visi žinome, kokie su juo rezultatai buvo pasiekti, tad sveikiname trenerį sugrįžus. Taip pat norime palinkėti sėkmės Robertui Štelmaheriui ateityje.“

„Betsafe-LKL“ nuotr./Robertas Štelmaheris
„Betsafe-LKL“ nuotr./Robertas Štelmaheris

Prie Panevėžio komandos vairo grįžusiam Čanakui tai bus jau šeštas sezonas dirbant Aukštaitijos klube. Su „7bet-Lietkabeliu“ serbas kartą žaidė Lietuvos pirmenybių finale, triskart iškovojo bronzą, o Citadele-KMT turnyre laimėjo du sidabro ir tris bronzos medalius.

Kartu su Štelmaheriu „7bet-Lietkabelį“ palieka ir asistentas Akselis Vairogis. Kas užims jo vietą paaiškės artimiausiu metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas